Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda88

poradźcie mi drogie panie...

Polecane posty

Gość Młoda88

bede swiadkiem na slubie.Oczywiscie jestem młodziutka jeszcze sie ucze = z tym ze nie pracuje. Jako swiadkowa zamowilam pannie mlodej wiazanke za 120zł i ubieramy wraz ze starszym samochód na pół co bedzie kosztowało mnie kolejne 300. On wynajmuje im samochod i pomaga stroic sale.Musze jeszcze kupic wiazanke dla siebie-70zł i teraz mam dylemat...czy jak płace juz tyle za te rzeczy to czy musze kupowac jakis bardzo drogi prezent czy moge wybrac cos tanszego? bo jestem uzalezniona od rodzicow ktorzy nie chca mi zabardzo dac tych pieniedzy... nie wiem co robic. i jeszcze jedno - co mozna kupic młodej parze na slub?

hm wydaje mi sie ze cena tu nie gra roli... zwykle kupuje sie zelazko itp rzeczy... teraz modne jest to ze mlodzi daja liste i ty sobie wybierasz co kupujesz... jest to o wiele latwiejsze

Gość Młoda88
no zelazko to jeszcze wzglednie :) nie jest takie drogie :) Dziekuję

Gość Młoda88
albo oddam pannie młodej mój uzywany wibrator, bo patrzac na pana mlodego to niestety bedzie go raczej potrzebowala..

tylko zeby potem nie okazalo sie ze dostali 8 zelazek:)

a wyjasnij mi moja droga, dlaczego panstwo mlodzi nie finansuja sobie ubrania samochodu i dlaczego ty kupujesz wiazanke pannie mlodej. Dla mnie to jest po prostu smieszne. ja sama sobie takie rzeczy finansowalam. a wiazanke kupuje pan mlody a nie swiadkowa!!!!!!!! Teraz jestem w szoku!!!!!!!!

Gość upupup
upupu[

Gość Młoda88
przepraszam ...musze wyjsc do WC - mam rozregulowany zwieracz po ostatniej analnej zabawie z ojcem

Gość mallinnna
Dziwne. A chociaż panna mloda sama tą wiązankę wybrała? U mnie świadek dekorował samochód ale zestaw do dekoracji dostał od nas. Chyba Cię troszkę wykorzystują.

Gość mallinnna
ok. nie rób sobie jaj kimkolwiek jesteś bo ja się tu wczuwam. Nie zawracaj ludziom dupy pustaku

Gość upupup
upup

Gość Młoda88
juz jestem wsadzilam sobie korek analny zwany pospolicie dildo i juz nie leci :)

Gość Młoda88
co za idioci sie za mnie podszywaja to poprzednie to nie byłam je

Gość Młoda88
żałosny jest ten kto wypisuje takie rzeczy niby za mnie - w kazdym razie dziękuję za te poważne rady. Tak - panna mloda wybrała sobie wiazanke sama z katalogu - wystrój samochodu tez sobie wybrali a my ze starszym mamy sie tym zajac - no nie wiem - taka jest tu tradycja i w okolicy tak robia ale to cholera drogie wszystko dlatego mysle zeby prezent nie az taki drogi im kupic ...

Gość Młoda88
narazie muszę zmykać - zajrzę tu później i jak znów się ktoś podszyje to pamiętajcie ze to nie ja takie rzeczy wypisuję.

Gość Młoda88
No, już jestem, musiałam przekąsić trochę kupy:)

bez sensu. A czy panna mloda nie wie ze ty nie pracujesz??????????? Wyjde tutaj na centusia ale ja bym sie nie zgodzila na cos takiego. A w twoim przypadku kupilabym jej jak juz do tego bukietu i wystrojenia samochodu piekna kartke i wreczyla. Teraz sa takie rozne piekne rzeczy np. kartka w tubie pieknie wykończona. Ja bym nie kupila juz zadnego innego prezentu. I tak wystarczajaco wydajesz jak na bezrobotna :) Niestety takie zycie. Trzeba tez troche myslec i nie obciazac rodzicow. A mlodzi tez powinni pomyslec!!!!!!!!!!!!!!!! a nie tylko chciec miec piekny samochod i kwiatki.

może kup oszkoloną ramkę 1m x 1m ( w IKEI chyba takie są), pozbieraj zdjecia młodej pary, jak jeszcze byli narzeczenstwem, ale ich zdjecia z dziecinstwa i zrób jakis fajny kolaz :)

dziwne te zwyczaje jak ja bralam slub to mi swiadkowie niczego nie fundowali np. kwiatow ani ustrojenia samochodu