Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedoświadczony prawiczek

Poznałem dziewczynę, jak sprawdzić czy nie jest łatwa? - pomóżcie

Polecane posty

Po jakim czasie może dopiero zdecydować się na sex i nie będzie łatwa? I po czym mam poznać, czy ona odda mi się z miłości, czy pójdzie ze mną do łóżka tylko dla sexu. Proszę was, pomóżcie mi, bo jest kompletnie zielony jeśli chodzi o tą tematykę

badz z nia poprostu a nie sprawdzaj:O kazda tak bedziesz sprawdzal? No wiadomo ze jak ci na drugiej randce zaproponuje seks to jest latwa, pod warunkiem ze ma plus minus do 19 lat jak jestescie strasi to to zazwyczaj jest normalka.

Mamy po 21 lat

a jak nie zrobi i okarze sie ze nie jest latwa to nie bedzie chciala miec nic solnego z nim po takim tekscie.

Gość Prawiczek Lewiczek Rękawiczek
Słuchaj, jak Ty będziesz miał takie problemy natury etycznej, to Ty Prawiczkiem będziesz do końca życia. UMRZESZ DZIEWICĄ ZOBACZYSZ!!! To jest klątwa, właściwie :) Pozdrówka śle Krówka

przecież to od razu widać, zaufaj kobiecie, a nie od razu doszukujesz się w niej złych cech...większych problemów nie masz, czy po prostu lubisz sam sobie szukać problemy 🌼

ok... a co jeśli pójdzie z Tobą do łóżka na pierwszym spotkaniu, bo nie będzie mogła się powstrzymać, uwiedziesz ją i oczarujesz, będzie wiedzieć, że chce Ci dać coś wyjątkowego, właśnie tu i teraz - Ty ją przekreślisz bo \"łatwa\", a ona była \"łatwa\" bo zakochana od pierwszego wejrzenia ... szkoda, że ludzie w miłości tak kalkulują ...\"a co ona zrobi, kiedy ja zrobie tak?\"... \"odczekam trzy dni z telefonem, to on zmięknie\"...

Nie jestem łatwy, a jeszcze jakiś czas temu w ogóle nie czułem się gotowy na seks. A po czym mam poznać, że one będzie chciała to zrobić z miłości czy po prostu puścić się z czystej ochoty na seks i nic więcej?

Kocham Cię normalnie, chłopie. Z taką filozofią, to Ty naprawdę daleko nie zajedziesz w kontaktach damsko-męskich. No, może zajedzies daleko, ale... NA RĘCZNYM :) Siemka

A jak się okaże, że to jakaś niezbyt grzeczna dziewczyna i np. pójdzie ze mną do łóżka, ale bez miłości? Nie chciałbym być z puszczalską dziewczyną :(

Gość do dziewczynalat20
przeraza mnie to co piszesz. niby jestes dziewica, ale puscic bys sie puscila, jakby ktos cie zechcial. dzisiaj slowo dziewica nic nie znaczy. wydawac by sie moglo, ze 20 letnia to napewno jest dziewczyna o mocnych zasadach, porzadna. i co z tego, ze masz blone... jakbys dala na pierwszej randce pewnie. a petting i oral pewnie uprawialas, palce do pupy dawalas sobie wsadzac facetom. dziewictwo takich jak ty niestety oznacza tylko tyle, ze nie mialas penis w cipce i na tym sie konczy

Nie miał ochoty na seks, po prostu. Jakby miał, to by się seksił wesoło. A tak rozważa jakieś dziwne hipotezy. Dłużej rozważaj, dłużej. Zobaczysz, ktoś Ci tą laskę podbierze. Jakiś bardziej zdecydowany. Na przykład ja :)

Do kolesia powyżej mnie. Stary, nie pierdziel. Co ty mówisz, w ogóle... Respect, no. Weź wyluzuj.

Mimo wszystko mam nadzieję, że to porządna dziewczyna i z seksem trzeba będzie trochę poczekać, może nawet rok i więcej. Cieżko będzi mi może wytrzymać, ale to jaka duma i satysfakcja by była jakbym miała taką dziewczynę z zasadami ;)

czy to jest jakas marna prowokacja? no wiadomo ze jak bedzie czekala pol roku na to zebyscie poszli do lozka to nie robi tego dla seksu tylko z milosci, nie? a jak pojdzie po drgim spotkani to jest latwa, na jakim ty swiecie zyjesz?

No bo dziewczyny, które idą z facetem szybko do łóżka to zapewne z niejednym tak zrobiły. Nie uważam się za jakiegos wyjątkowego, zeby być dla kobiety jedynym, z którym gotowa by była tak postąpić. Więc duże prawdopodobieństow, że takich kolesi mogło być sporo wcześniej np. 10

dziewczyno lat 20, chciałbym z tobą poćwiczyć techniki seksu

To podszyw był

Gość do dziewczynalat20
taka bohaterke zgrywasz, smiejesz sie z prawiczkow, ze nie idzie im z dziewczynami, a sama nie lepsza. pewnie juz bzikujesz z braku sexu, a te dziewictwo to dla ciebe ciezar. jak ty smiesz innych pouczac, jak nawet pettingu nie uprawialas. naprawde te dziewictwo ci dobrze nie robi. powinnas to zmienic. a nie pouczac innych, chociaz sama nawet w najmniejszym stopniu nie zaczelas odkrywac swojej seksualnosci z mezczyzna. taka odwazna, a nawet penisa nie dotykala i nie wyobraza sobie zdjecia majtek przed chlopakiem pewnie

Gość do dziewczynalat20
no bo tak to wygladalo jakbys byla jakas "dziewica" co wcale tak naprawde dziewica nie jest, a zgrywa swieta, na dodatek dogryza innym. a ty dogryzasz na forum prawiczkom (np. w temacie lista prawiczkow) a sama jestes taka sama jak oni. naprawde popros jakiegos kolege / przyjaciela o wspolna sesje pettingu. nic zlego ci sie nie stanie, masz juz 20 lat, nitk juz od ciebie bezwglednej czystosci nie bedzie wymagac. to jeszcze nie sex, ale napewno pomoze ci sie przygotowac do podjecia wspolzycia w przyszlosci. jestes juz w tym wieku, ze powinnas juz zaczac spory czas temu odkrywac swoja seksualnosc z facetem (nie mowie odrazu o sexie, bo to juz kazdy rozpoczyna kiedy sie czuje na to gotowy)

Gość upupupupupupupup

Gość Dojrzały i doświadczony 28L
Dla niektórych czystość ciała to przeżytek. Niech sobie tak myślą, niech je kolesie obracają na prawo i lewo, wymieniają się nimi jak jak kompaktami... Te dziewczyny, które w życiu sobie postawiły zasadę, trzymam dla jednego nie wyjdą na tym źle, bo na pewno nikt się nimi nie wymieni, a facet, któremu postanowią się "oddać" na pewno to doceni jeśli ma choć trochę oleju i kultury w sobie. Po za tym kobiety zapomniały o jednej dobrej zasadzie, jak chce mieć ukochanego na stałe to niech się zobowiąże! Nie ma bzykania bez zobowiązywania! Jak się nie zobowiąże to wiadomo, że o dziewczynie nie myśli poważnie, pobzyka, znudzi się i poszuka sobie nowej. Ale ja do niczego nie nakłaniam... :D Każdy zrobi jak chce... dla jednych ta błonka to tylko przeszkoda... dla innych dobry środek zaradczy na nieuczciwych facetów. A facet zwierze leniwe jest, jak ma czas i do niczego się nie zobowiąże to na pewno oleje dziewczynę jak tylko spotka bardziej interesującą....

A tak na marginesie to sam się nie zobowiązywałem i dziewczynę zostawiłem po 5 latach bo spotkałem ciekawszą. Jak by na początku mi powiedziała, że mi da dopiero jak się zobowiążę to zostawiłbym ją w spokoju jak jej poprzedniczkę... która też wymagała zobowiązań! Dziewczyny może nie będą jakoś super doświadczone na początku swojej seksualnej przygody ale na pewno ich faceci nie będą się zastanawiać w trakcie stosunku ile to już facetów posuwało ich kobietę, lub też ile to facetów idących obok chodnikiem śmieje się ze mnie bo już mieli tę kobietę!! Swoją drogą te dziewczyny szybko nadrobią zaległości :D. A jak się dziewczyna boi że facet jej nie zadowoli to niech z nim pogada o tym. Ja zawsze delikatnie z kobietami na te tematy rozmawiałem i nie było nigdy problemu z sex-em. Nic śmiesznego, m, A. Miałczyński ciągle się wkurzał bo zawsze miał swoje kobiety jako drugi po koledze z pracy... Co by tu dużo mówić, kobieta dziewica jest lepsza tak jak nowy samochód nie używany...

Ale nie ma nic gorszego niż facet oszust, który zobowiązuje się tylko po to żeby zaciągnąć dziewczynę do łóżka.... Niestety nie ma na to metody jak chłopa przetrzymać i sprawdzić od czasu do czasu, na pewno się nie obrazi... Oczywiście nawet jak by się zerwał z umowy to nawet prawo polskie przewiduje sankcje wobec takiego faceta!!! Serio, facet który zaciągnie kobietę pod pretekstem małżeństwa do łóżka na wniosek kobiety może zostać osądzony i nałożona może zostać na niego kara np: w postaci alimentów lub odszkodowania na rzecz kobiety, np: do czasu aż ona sobie znajdzie męża co może trwać bardzo długo zwłaszcza w dzisiejszych czasach!!!

Niestety nikt już nie dba o prawidłowe wychowanie zwłaszcza chłopaków i wkurwia mnie to zwłaszcza jak spotykam fajną dziewczynę i ta w trakcie znajomości zwierza się jak to chłopak okazał się gnojem obiecał wielką miłość a tylko wykorzystał... Osobiście jak bym takiego spotkał to sprałbym do nieprzytomności w ciemnym zaułku!!! A sporo winy jest po stronie kobiet bo są niekonsekwentne i nie przetrzymują chłopaków do uzyskania pewności...

Gość anirolak88
super ze chcesz kobiete z zasadami ale co wtedy gdy nie bedzie cie zadowalać w łóżku? zostawisz ja i bedziesz szukał dalej doskonalszego modelu? Rok to za duzo na wstrzemięźliwość w związku moim zdaniem. Nie dacie rady na pewno.