Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alteca

Po co faceci mowia, ze kochaja???

Polecane posty

Gość Alteca

prosze o szczere wypowiedzi panow

Gość qq3
żeby zrobić wam przyjemność

Gość Prawiczek Lewiczek Rękawiczek
No, skasowali mi posta. Już mówię: żeby zaciągnąć laskę do wyra. To tani, wakacyjny podryw. A laski się nabierają jak woda do łyżki wazowej. Siemka

Gość Alteca
hmm, to byloby zbyt proste ;) co jesli lozka nie bylo, a wyznanie owszem? mi to sie wydaje bez sensu, ale moze po prostu nie rozumiem meskiej psychiki.....

Gość Prawiczek Lewiczek Rękawiczek
Najpierw mówią, dziewczę sobie miele w głowie, miele, a następnie sama wychodzi z inicjatywą, bo powiedział że kocha... Łapiesz?

Gość Alteca
niezupelnie, bo wyznanie bylo przy rozstaniu....

bo wiedzą,że wolicie tego słuchać niż to widzieć i czuć :D

Gość Alteca
czy facetom powiedziec kocham przychodzi rzeczywiscie az tak latwo?!

Gość klik123
a wyobraż sobie że chlopak mojej kumpeli dziennie wysyła jej 100 smsów w których pisze że ją kocha...koszmar

Gość Alteca
a jesli to pozegnanie tzw. wakacyjnego romansu? dodam, ze seksu nie bylo, a na zakonczenie to on nalegal aby wziac moj numer, po czym zapisal swoj i napisal ze mnie kocha, potem tez mi to powiedzial. dla mnie to nie ma sensu, szczegolnie ze teraz minal juz tydzien i on nie dzwoni....

Gość Alteca
nie chcialam wymieniac sie numerami, bo nie znosze sie ludzic, a teraz tak mi namieszal w glowie, ze jest mi naprawde przykro za to milczenie...

Gość frk-09
Słowo "kocham", "miłość" to fetysz może znaczyć wiele a może też nic przereklamowane wolę namacalną namiętność niż enigmatyczną miłość...........

Gość Alteca
wiec prawda jest, ze mezczyznom latwiej powiedziec "kocham" ot tak, bo dla mnie to bardzo trudne... macie racje, pewnie powiedzial tak by bylo mi milo.... szkoda :(

Gość Alteca
hmm, ale jestem slaba, nie wytrzymalam i zadzwonilam do Niego..... Jego mama odebrala i powiedziala, ze jest w pracy. Teraz to mi sie tylko plakac chce :( Mam dosc tracenia energii, a jednak wciaz "zakochuje" sie w nieodpowiednich facetach....

altecea: jestem w bardzo podobnej sytuacji....też tego nie rozumiem, spotkalismy się tylko 2 razy, a on po kilku smsach napisał, że mnie kocha, że kocha i nie przestanie, że nic tego nie zmieni, a mimo tego dupek nie chce do mnie przyjechac, mówi, że się spotkamy za rok. i jak tu w to wierzyć?;p

Gość PAMIETAM ZE DAWNO
Bawisz do bólu X...daje słowo , choć pewnie cos w tym jest , ze faceci chca miec spokój i powiedzą wszystko by to osiągnąć ;)

Gość Alteca
ale tu brak jakiejkolwiek logiki, bo przeciez wlasnie wyznajac mi "cos" (bo nie wierze, ze to milosc) sprawil, ze nie chce mu dac spokoju. gdyby te slowa nie padly, dalabym mu spokoj o wiele predzej....

1.kochaja naprawde 2.chca zaciagnac do lozka 3.sami nie wiedza dlaczego?!

do a ja wygralem - NIEPRAWDA!!! :) wiekszosc nie rozroznia KOCHAM od ZAKOCHALEM SIE :P to pierwsze kocham naprawde a to drugie, tylko sie zauroczylem ;)

Gość Alteca
dodaliscie mi troche otuchy, no bo skoro o lozko nie chodzilo, to moze rzeczywiscie cos poczul.... no i znow bede sie ludzic, czekac nerwowo na dzwonek telefonu... mam nadzieje, ze zadzwoni...

Gość Alteca
wciaz nic :(:(:( pewnie jednak puste slowa, choc bylo czuc cos wiecej....