Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calowalam sie

callowałam sie z obcym facetem - powiedzieć o tym mężowi??

Polecane posty

Gość calowalam sie

Jak uważacie? mam wyrzuty sumienia a z drugiej srony skonczylo sie tylko na pocalunku z jezyczkiem.. nic wiecej :(

Gość zalezy co myślisz
o tym facecie, czy Cie pociąga i myślisz o kolejnych spotkaniach. Jak to była jednorazowa wpadka to lepiej nie mów i zapomnij, każdy popełnia błędy :-p

Gość calowalam sie
no i zapomniałam jeszcze dodać że pozwoliłam mu nasrać sobie na klatke piersiową i pogrzebać palcem w odbycie :classic_cool:

Gość calowalam sie
no ale jakoś nie mogę zapomnieć :( cały czas o tym myslę nie wiem co we mnie wstąpiło. Nie myslę o kolejnych spotkaniach akurat z nim ale nie wiem co bedzie jak go znów spotkam, ten męzczyzna na mnie działa heh a mąż to mąż ... jestem z nim szczesliwa ale to juz nie to

Gość calowalam sie
wiecie, maz mnie nudzi, wiec czasem wyskocze na miasto celem wyrwania pana władzia spod żabki. zawsze mopgena niego liczyc. jest tam o kazdej porze. nie to co maz

Gość calowalam sie
uwielbiam podszywaczy :( grrr

Gość calowalam sie
ale to juz nie to odkąd przestał robić kopę mi na ryj a tamten facet to naprawdę mnie pociąga zwłaszcza jak daje mi pociągnąć to swoją wielką fujaręa później zapina mnie ostro ażzwieracze puszczają

Gość calowalam sie
ale macie wyobraźnie. A kto normalny mi coś odpisze? głupio mi, jak byście zrobiły w tej sytuacji?

Gość calowalam sie
a czy powiedziec wiesławowi? bo wiecie, ten facet obcy był. w sensie z marsa

Gość spokoooo
dopoki mu duupy nie dałaś to nic sie nie stało :classic_cool:

Gość calowalam sie
nie dalam mu dupsztala, było tylko do buzi i kloc na klate

Gość calowalam sie
no nie dałam choć w sumie mało brakowało heh ale fajne ze tak uwazacie

Gość spokoooo
do buzi - nie zdrada i kloca - nie zdrada Jak to powiedziane zostało kiedyś w jakimś filmie ;)

Gość Pogodny
to moze zdradz meza i wtedy sie zastanowisz czy było warto i ze masz czego załowac

Gość Ona o pomarańczowym nicku
ZDRADZIŁAŚ kochana niestety... pocałunek jest dużo bardziej erotyczny jak sex, wzbudza większe emocje. Dlatego jak nie chcesz stracić całkowicie zaufania u męża daj spokój - zapomnij i nic nie mów bo wierz mi, nie zrozumie.

Gość Pogodny
zdradz go poczuj smak zycia sama napisałas ze z mezem to juz nie to moze tez zdarzyc sie tak ze po zdradzie zacznie ci bardziej zalezec na mezu

Gość Ona o pomarańczowym nicku
Pierdolisz waść, po prostu pierdolisz. Jak raz zdradzisz kobieto to nadal bedziesz, bedzie ci łatwiej za każdym razem, a i do kurestwa bedzie coraz bliżej

Gość Pogodny
eeee doi jakiego kurestwa przeciez zrobi to dla przyjemnosci a nie dla pieniedzy to prawda ze za kazdym razem jest łatwiej (co znasz to z autopsji) ale jakie to przyjemne kiedy we własnym związku wieje nudą i zimnem no i dotego mozemy sie tym sposobem zemscic na partnerze za to ze sie nie stara w zwiazku tylko ta zemsta jest dla nas samych i lepiej nic nie mowic tej 2 osobie

jesli naprawde zalujesz... to lepiej nic nie mow. tylko przemysl dlaczego tak się stalo, czy w twoim malzenstwie jest wszystko wporządku, powod jest na pewno :) jesli kochasz meza i nie chcesz zniszczyc tego co macie lepiej mu nie mow, zapomnij o tym i kochaj go z calych sil :) i lepiej zeby ci sie to więcej nie zdarzało ;)

Gość wiki 29
nie mow bo bedziecie mieli problemy ale sam fakt z lecisz na innych facetow swiadczy ze nie jest dobrze a poza tym po co ci takie przygody? to sie zle skonczy

Gość Pogodny
jestem ciekaw ile razy moja to zrobiła i mi nie powiedziała w sumie wole nie wiedziec a ona chyba by zawału dostała jak by sie dowiedziała co ja wyprawiam ;) chociaz pewnie ja tez ;(

Gość calowalam sie
dzięki ;) jestescie kochani/kochane. MAcie rację, nie powiem mu nic postaram się zapomnieć. W naszym związku nie wieje nudą. Kochamy sie jestesmy młodzi a to .. nie wiem co to było. Pierwszy raz jakiś facet sprawił że zrobiło m i się gorąco (tak jak za dawnych czasów mężuś) Teraz jak o tym myslę to czuje wstyd z zakłopotaniem.

Gość calowalam sie
kurde ale z drugiej strony ja bym wolała gdyby on mi mówil o swoich wyskokach, nawet o zdradzie, choc nie mam powodów do pojdejrzeń

Gość Pogodny
mylisz sie nie chciałabys LEPIEJ ZDRADZAC NIZ BYC ZDRADZANYM !!!

Gość stalo sie
dla mnie calowanie to juz zdrada

Gość calowalam sie
o rany jakie podzielone zdania... ale co on o mnie pomyśli jak mu powiem? na pewno by się wkurzył ale powinien być zadowolony że jednak oparłam się daleszej pokusie nie? wiem ze to głupio brzmi, ale ja tak to rozumiem, że skoro obejrzałam się i wycofałam w pore to chyba jednak dowód że mąż jest dla mnie najważniejszy!

KOBIETO! JEŚLI CHCESZ WSZYSTKO ZNISZCZYĆ TO POWIEDZ - BARDZO PROSZĘ :) ALE POMYŚL... CZY CI WYBACZY? CZY ZROZUMIE? :) ZASTANOW SIĘ :) lepiej zapomnij i bądź dobra żoną :P

Lagi no co ty takie niewinne buzi toz to tylko porownanie ktore pewno jej facet i tak wygral :D ;-)

hehe... no pewnie takie buzi koleżeńskie... tym bardziej nie ma o czym mówić :P