Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calowalam sie

callowałam sie z obcym facetem - powiedzieć o tym mężowi??

Polecane posty

Gość viki 29
calowalas sie bo sie chcialas dowartosciowac kazda kobieta lubi jak faceci na nia leca ale w zyciu wielu jeszcze spotkasz na widok ktorych miekna kolana i nie zdradzaj meza bo z innym nie masz pewnosci co bedzie dalej?

oczywiste jest ze facetowi reka przy tym pod bluzke powedrowala a moze i w spodnie i pupcie pomasowal , nastepnym razem podniesie bluzke i bedzie piersi calowal apotem do pazelni to juz tylko pare centymetrow no i jesli facet jest mistrzem patelni to i palec wsadzi a jesli juz palec to dlaczego nie ten wlasciwy \"palec\" hehe pocalunek to nie pierwszy krok lecz przedostatni :p :D ;-)

Gość calowalam sie
oj no bez przesady. KObieta też ma coś do powiedzenia nie? Jak nie chce to nie da!

nie oprze sie , jak i pocalunkowi sie nie oparla :p w podnieceniu granice przyzwoitosci zanikaja , a budzimy sie po fakcie :D

Gość Pogodny
nie opieraj sie zrob to tak długo o tym piszesz wiec mysle ze jednak masz ochote na małą zdradę i znowu czesc swiata bedzie niepoukładana

jedyne wyjscie dla ciebie to pogniewac sie na faceta , i zwyzywac od swin a jesli sie zapyta o co chodzi to badz obuzona i powiedz \"no nie to juz szczyt jeszcze udaje ze nie wie oco chodzi...dupek!!!" potem oczywiscie odjazd w tempie expressu i zero kontaktu i ani slowa nigdy .......... wiem ze nie dasz rady tego przeciagnac :D

Gość calowalam sie
nie mam zamiaru nikogo w balona robic , napewno da sie to inaczej (polubownie) zakończyć