Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kosia1

SZKIEŁKO PŁODNOŚCI-słyszała któraś??? a moze stosujecie???

Polecane posty

dziewczyny miałyście doczynienia z ta rzeczą??? to wygląda jak taka lupka której używają jubilerzy... nakłada się na nie ślinę i czeka do wyschnięcia... jieżeli pokażą się kryształku to dni są niepłodne a jeżeli ukształtuje się coś w rodzaju paproci to dni sa płodne... słyszałyście o tym??? można je gdzieś zdobyć??? moja znajoma to stosowała i była w 100 % zadowolona, każda ciąża zaplanowana...

jest z niego zadowolona??? ile płaciła i gdzie kupiła??? pezpraszam za te pytania ale jestem zainteresowana kupnem...

Gość NIENIENIE
up

Gość upupupupupupupup

O ile wiem to oglada się pod mikroskopem śluz szyjkowy a nie ślinę! :-) Śluz dobrej jakości krystalizuje i daje obraz jakby liści paproci, nastomiast występujący poza okresem płodności nie krystalizuje.

Nie znam takiej metody:-( Poziom hormonów w ślinie czy w moczu to rozumiem...Obserwacja śluzu szyjkowego tak... Ale dlaczego dostepne jest to tylko w necie i na Allegro? Czy to ma jakiś atest? :-) Może popytaj na forach ciążowych?!

wiesz kiedyś jakieś 20 lat (z małym hakiem) to był hit... jakiś wrocławski doktor robił badania nad tym napisał nawt książkę... zostało to wycofane wydaje mi się przez koncerny farmaceutyczne... po co tabsy skoro można popatrzeć na ślinę... myślałam ze znajdę tu panią która wtedy to stosowała i będzie chciała odstąpić to maleństwo ale przypadkiem znalazłam informację ze jest to znowu dostępne... myślę ze teraz nie będzie to miało takiego wzięcia jak miałoby kiedyś, bo jednak chyba tabsy są wygodniejsze, a kiedyś może inaczej się myślało o nich i stosowało się bardziej \"naturalne\" metody...

ale cyrk!!!! fajne. a drogie to jest? do antykoncepcji raczej bym tego nie stosowała bo tk jak jest napisane nawet zjedzenie czegoś może zmienić wynik. na pewno zaopatrzę się jak będę się starać o dzidzię :-)

Gość wejdz na
www.ovatel.com -lepsze od Donny, można kupić na ebayu też.

Gość wejdz na
www.ovatel.com

Gość nawet jak nie pęknie
up