Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkklll

GWIAZDY BEZ STANIKA!!O MATKO TA STRONA LECZY KOMLEKSY!!

Polecane posty

Gość kkkkklll

a jak mi ktos powie jeszcze z jakiego filmu to scena z sofi marsou to super..bo jestem w szoku ze sie tak rozebrala do jakiegos filmu. http://codziennie.info/?p=514

Gość kkkkklll
ale angelina ma male piersi...szok..miska b i obwisłe:(

Gość kkkkklll
do tego jeszcze jedna piers wieksza niz druga..fuj!

Gość kkkkklll
a uma thurman ma miske B a ta laska pisze ze hojnie obdarzona:)buhahaa

Gość angelina ma takie małe
i obwisłe??o jeny:(

Gość drób
facetka najwyrazniej sama ma piegi samiast cycków, bo większosć tam według niej jest zbyt hojnie obdarzona, a podobają jej się takie minicycki jak u nicole kidman ok, kazdy ma prawo do własnego zdania mnie najbardziej sie podobają cycki penelope

Gość angelina ma takie małe
A BELLUCCI JAKIE MA MALUSIE A GADAJA O NIEJ ZE MA DUZE:)GÓWNO PRAWDA!!!!!!!!!

Gość viki 29
Penelope wogole ladna i zgrabna

Gość PENELOPE MA RODZYNKI
PENELOPE CRUZ TO NAWET MISECZKI B NIE MA:(PORAZKA:(

Gość drób
belucci przeciez tak nie wygląda, to zdjęcie też już ma swoje lata, bo monica obecnie jest dużo bardziej objetosciowa

Gość PENELOPE MA RODZYNKI
ale bellucci ma strasznie małe piersi na tych fotach zrozum.więc miala zawsze takie małe ;(a te foty są z 98 roku ..

Gość lololo
penelope najmniejsze ma i cidman.

Nie istnieje jedna \"miska B\", \"miska C\" czy \"miska K\". Wielkość miseczki jest uzależniona od obwodu stanika - wystarczy porównać ze 3 staniki z tą samą literką ale różnym obwodem (np. 70B, 80B, 85B). Dlatego pisanie \"ona nie ma nawet B\" nie ma sensu i nic nie znaczy. Ale nawet jeśli pisząc tak macie na myśli np. popularne 75/70B, to się mylicie. Angelina z pewnością nosi coś w okolicy 65F czy 60 FF (bo w biuście ma ponoć ok. 90, a w talii 65 - więc pod biustem też jest szczupła) ;) Uma Thurman też ok. 60F.

Gość angelina ma piersi za male jak
na c!

Gość ale idiotka z ciebie
buhahhahaa ta bab ana zdjeciu ma B conajwyzej..

Gość Angelina na pewno nie ma
rozmiaru 60 czy 65, bo sama mam dokładnie 66cm POD biustem i wiem jak to wygląda, a do tego mam porównanie parząc na siebie i na nią pod biustem musi mieć minimum 70cm tym bardziej, że jak piszesz w pasie ma 65cm

Gość a ja mam identyczne wymiary
jak Balbina, czyli 78 cm. pod biustem i 96 w biuscie i uwazam ze to rozmiar 75D, ewentualnie 75DD napewno nie E. Fakrem jest ze biust o takich wymiarach z miski C stanika bedzie sie "wylewal", wiem z doswiadczenia.

Gość UJKJKJKJK
balbina ma F 75 I WYNIKA TO Z KAZDEJ TABELI POMIARU BIUSTU W NECIE I TO JEST IDEALNIE DOBRANY ROZMIAR. WIEC SIE COŚ NIE ZNASZ ALBO ZLE DOBIERASZ STANIKI.

Gość a ja mam identyczne wymiary
nie wiem czy zle dobieram, wiem natomiast ze w takim staniku czyli 75DD czuje sie najlepiej.

Gość czemu triumph ma niby bzdurna
tabelę pomiarów a ta belissima ma mieć dobrą????????

Triumph ma bzdurną tabelkę z tego prostego powodu, że po pierwsze nie piszą jak się należy mierzyć (a to ważne), a po drugie zalecają np. obwód 75 osobie mającej 73 cm pod biustem, 70 mającej 68 etc. - a to powinno być karalne!;) Obwód stanika nie może być większy niż nasz obwód pod biustem (mierzony ciasno i na wydechu) - przeciwnie, musi byc sporo mniejszy.

Gość kurde no ale jakim cudem
osoba, która ma 70cm pod biustem ma się zmieścić w stanik z obwodem 10cm mniejszym??? no rozumiem, że ktoś ma 67-68cm pod biustem to jeszcze spoko wejdzie w ten 65, ale mając 70cm ma się zmieścić w ten 60??????

Takim \"cudem\", że : - mierzysz się sztywną, nierozciągliwą miarką, a obwody staników są rozciągliwe (zaś Triumph jest jednym z wiodących \"rozciągliwców\") - obwód stanika ma się opierać na żebrach, więc jeśli masz więcej sadełka to oprócz poprawki na rozciągliwość musisz wziąć też poprawkę na tłuszczyk (dziewczyny przy kości spokojnie noszą nieraz staniki o kilkanaście cm węższe niż to co pokaże im miarka). Poza tym obwód stanika musi być ciasny, bo to na nim (a nie jak się błędnie uważa na ramiączkach) ma się trzymać biust. POlecam lekturę forum www.biusciaste.prv.pl :)

Gość khigfufd
zmieści się zmieści...stanik zwykle jest rozciągliwy... spróbuj sama.