Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkklll

GWIAZDY BEZ STANIKA!!O MATKO TA STRONA LECZY KOMLEKSY!!

Polecane posty

Gość z tego co mi wiadomo
sorry, ale jak taki ocisły stanik WŻYNA się w ciało to musi być dopiero niewygodne.. czasy ściskania gorsetami minęły..

Gość khigfufd
a jaki mam rozmiar? ok 70-72 pod bistem i 88 w biuscie... noszę 70D bo z C bokiem mi wyłażą cycki. Jestem szczupła.

Gość do best bra
jeśli babeczka z tego linku ma miseczkę 70F to jaką moze mieć ewa sonnet? 70Z? bez przesady, to jest kpina 70F :O

Gość koasiunia23 ale co ty
dokladnie kpina:)

Ja mówię o dobrze dobranych stanikach, a nie powszechnym błędnym wyobrażeniu rozmiarów. Zobacz sama, jak wygląda np. 70J w DOBRYM staniku: http://tiny.pl/5rr8 Powiedz mi ile mniej więcej ma w biuście Ewa Sonnet, to Ci wyliczę czy 70Y czy 70Z ;) Do khigfufd: W angielskich stanikach (Bellissima) powinnaś mierzyć 65DD, w polskiej rozmiarówce (np. w Melissie) będzie to 65E.

Gość do best bra
J??? piszą, że to 70F - J jeszcze lepiej.. to nie jest F na pewno - prosze cię. w h&m takie piersi można spokojnie ubrać w 70B i też będzie ok - bez spłaszczania i takich rzeczy.. śmieszne to zawyżanie..

Gość do best bra
przestudiowałam te tabelki. bardziej mnie zastanawia, jak te kobiety wbijają się w za małe obwody i nie mogą swobodnie oddychać - jejku.. jest pewna rozciągliwość materiału, ale nie 15cm.. dla mnie DOBRY stanik to podtrzymujący biust jak trzeba i nie krępujący ruchów. a zdjęcia cóż, też mam photoshopa w kompie, wiem jak się poprawia i wyszczupla to co trzeba :)

Bo do pewnej rozciągliwości materiału trzeba dodać pewną ściśliwość ciała (pisałam, że stanik ma się opierać na żebrach) ;) Nie mówię, że każda kobieta będzie zmniejszać obwód o 15 cm - tym kościstym i ubranym w mało rozciągliwy stanik (np. Melissę) może wystarczyć np. 5 cm. Ale większości z nas potrzeba odjąć nieco więcej :)

Gość do best bra
ja pozostanę przy swoim powątpiewaniu.. natomiast co do tych zdjęć pań - chyba aż za bardzo wszczuplono im brzuchy na tych fotkach - widać sporą różnicę - więc pewnie i biusty nieco podniesiono i powiększono, w końcu reklama ma spełniać swoje funkcje :)

Ale to nie są zdjęcia fotoszopowane!!! Jedyne co jest poprawione to ostrość czy jasność może. Dziewczyny są w 100% naturalne - to zwykłe forumki z www.biusciaste.prv.pl I tam możesz zapytać o autentyczność fotek.

Gość desphaus
No właśnie. Zresztą pod fotkami też masz możliwość komentowania - spytaj bezpośrednio właścicielkę bloga czy modelki.