Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..wystraszona..

Mam wizyte u ginekologa a boje sie że moja błona dziewycza jest przebita! Pomocy

Polecane posty

Gość Żabką w biedronke
Moja to by mnie chciała kontrolować do końca życia!!!!! Kontrolować co robie, co jem, czy sie bzykam, z kim, JAK, i czy często. I by mi robiła wymówki. Całe szczęście uciekłam w porę!! Można zwariować z takimi kobietami :) Nie dochodzi do nich że ich małe córeczki nie są już takie małe. Znam jedną która wyklnęła córke bo ta zaczęła uprawiać seks.. a była już pełnoletnia. Nie była grzeczną córeczką, nie przedstawila mamusi chlopaka tylko sie zaczęła "kurwić" ;) Są takie matki niestety!

Gość ..wystraszona..
Nie zapyta tak dosłownie tylko powie coś w stylu: I jest tam wszystko na swoim miejcu tak jak powinno być? Wszystko w porządku? Nie brakuje czegoś? Wie pani co mam na myśli ;)"

Gość drób
najlepiej uprzedź o tym lekarza, bo może nawet tak go to zaskoczyc , że cos chlapnie, jak go uprzedzisz, to bedzie miał chwile , zeby sobie przemyslec , co i jak chce powiedzieć

Gość cvbfdbdfb

Gość cvbfdbdfb
18 lat koncze za 3 miesiace. wizyte u ginekologa mam w przyszlym tygodniu, 3 tyg po pierwszym razie, ktory zreszta byl tylko wakacyjna przygoda bez zabezpieczenia... wychowuje sie bez matki, ale to chyba nawet lepiej, o wizycie nie wie nikt i jest spokoj. wczesniej strasznie sie balam, ale po tym stosunku jakos samo przyszlo, ze to naturalne, ta cala wizyta...