Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakaje

chce ,ale boje się...

Polecane posty

Gość kakaje

wspólnie z chłopakiem chcemy współżyć..dla mnie to byłby pierwszy raz ,jego drugi... chce ,ale boje sie....nie podobam sie sobie,mam duze piersi i wstydze się...niewiem od czego zacząć,co robić..jak sie zabezpieczyć... jego pierwsza laska była b.chuda i nie miała wogóle piersi...niewiem jak zareaguje na mnie....mam troche rozstepów..pomózcie dziewczyny.

Gość pepe dobra rada
opij sie przed dymaniem...i jego też :o

Gość ginekolog amator
Trza było dbać o siebie a nie teraz się martwisz!! Jak bedzie napalony to i tak Cie pokryje

Gość za ta cene to kupisz nowy
nie ma sie czego bac, w koncu sie z toba spotyka, to chyba wie jak wygladasz mniej wiecej ;)

Gość Justyska122
Skro boisz sie czy Cie zaakceptuje, to zacznij od mniejszego wyzwania. Pobawcie sie w lozku, bez sexu. Stopniowo, najpierw rozbieracie sie do bielizny, nastepnym razem (albo za 2 czy 5) sciaganie bielizne. Nic na sile i nie za szybko. Poza tym Twoje piersi przeciez widzi i w ubraniu.

Gość SMALLLLLL
SPROBUJ SEX JEST ZAJEBISTY ALE NIE DECYDUJ SIE NA NIEGO Z TYM CHŁOPAKIEM BO WNIOSKUJĄC PO TYM CO NAPISAŁAŚ TO NIE JESTEŚ PEWNA CZY CIĘ KOCHA BO JAK BY CIĘ KOCHAŁ TO TWÓJ WYGLĄD BYŁBY DLA NIEGO BEZ ZNACZENIA