Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kklliszkaa

mam strasznie mały i obwisły biust ...mąż mi mówi ,ze nie potrzebnie rodziłam!

Polecane posty

Gość kklliszkaa

jak teraz widzi jak wyglądam:(mam dosc:(

Gość kklliszkaa
czytam i czytam te wasze wątki o biustach i stanikach i mi sie płakac chce bo ja na swój bbiust patrzec nie chce nawet:( buuuuuuuuuuuuuu

Gość blablakafe
a maz chcial dziecka przed ciaza, czy ta decyzja wyszla z twojej inicjatywy?

Gość kklliszkaa
zmierzylam :( pod biustem dokladnie 76 cm w biuscie mam 98 cm :( a co to ma do rzeczy dziewczyny??:( mąż chcial dziecka bardziej niż ja ale widac teraz jest niezadowolony z mych piersi:(

Gość operacjaaaaa
moze jakaś operacja ?masz kase to sie zdecyduj!!!!!!

Gość bn ft
huja masz nie męża, a ty mu powiedz ze kiedys jak byl mlodszy to jego fiut bardziej stawal a teraz jest flakowaty , ciekawe jak sie poczuuje hmm.....?

Gość blablakafe
no coz, skoro to byl jego pomysl, to albo niech nie narzeka, albo niech da ci kase na operacje piersi. on chcial dziecka, ale cialo zdeformowalas sobie ty, no bez przesady

Gość ile mleka dziennie
wymiary masz takie nawet na miske B duzą wygladajace więc nie martw sie bo to lepsze niz miska A KTÓRĄ JA MAM :(

Gość buhaha b buhaha
kretyni..

tak jest bardzo czesto kobitki, najpierw facet namawia na dziecko, niby taki rodzinny a potem babka sie meczy, sama z dzieckiem i problemami, jeszcze skarza sie ze babka zle wyglada, znam z zycia wiele takich przykladow, tylko tam gdzie kobitki doszly do siebie po porodach ich mezowie sa nadal zainteresowani...

Gość marek z opolaaa
barbie ale ona ma za maly biust wiec moze facet tez ma jaki s potrzeby,,moze przed ciaza miala wieksze.

Gość piszesz ze masz maly biust
pod biustem dokladnie 76 cm w biuscie mam 98 cm ????????????????nie taki maly bardzo.moze przez obwisle piersi sie wydaje malusi?

Gość kolezanka_anka
98 i maly?? halo.. to jak powiedziec srasznie maly o penisie 20 ;P

Gość gfhghg
moja mama urodzila dwojke dzieci i ma ladny biust

hej moja mama ma 51 lat a nie jedna 20-tka moze zazdroscic jej biustu.Jest duzu jedrny itd Milo bo poszłam w jej slady:)

Zamiast na biuście radziłabym się skupić na debiliźmie męża.:(

Gość hahahahahah
nie, w ogóle nic nie mówią. mały to by miała mając 88c, w biuście, a nie 98. PROWOKACJA

Gość no nowej koleżanki
ja mam idento wymiary jak autorka i mam mały biust i bardzo zwisniety własnie!więc ona pisze chyba prawde!!!!!!!!!!!

Gość To pogoń
Męża po co Ci taki ktoś kto przekłada twoje piersi nad dzieckiem hmmm,wspólczuje Ci

Gość gnbmfd
wspolczuje meza debila

Gość chyba raczej nie
Co za wstrętny, egoistyczny chój z Twojego męża

Gość OTO JA ZAJEBISTE PODEJSCIE MA
MASZ MALY BIUST>?NO JAK TO?

Gość mool ksionszkowy
ja miałam zawsze ładne B, po urodzeniu synka mam tylko coś co kiedyś było biustem ;( pod jest 76 a w jest 82. ZAŁAMKA. to wygląda jak puste woreczki...cholera! dlaczego mi te piersi zniknęły??? przez kilka miesięcy po porodzie były takie ładne, duże i wcale nie obwisłe a teraz to jest jakiś koszmar!!!;o

Gość Perla perla
POWIEDZ MĘŻOWI , że Twoim kolegom Twoj biust sie bardzo podoba!!!!! Ja tak robie i moj prawie mąż nie widzi wad ;O Pokazuje laski z duzą pupą, a ja też mam dużą ale dla niego moja pupa jest super (bo jak moim kumplom i BYŁEMU sie bardzo NADAL podoba to jemu by miala sie nie podobac:P ? ) :) Olej męża, masz ladne piersi napewno : *

Gość magdamałgorzata
Mam 28 lat karmiłam dziecko prawie 2 lata, a mój biust jest w opłakanym stanie sama skóra - po prostu flak ;( Doła mam strasznego z tego powodu, kasy na operację nie mam. Bo gdybym miała nawet bym się nie zastanawiała. Chyba jednak w tym wszystkim najgorsze jest to, że jestem samotną mamą i nie wyobrażam sobie jak z takimi cyckami pokazać sie ewentualnemu partnerowi. Porażka

Powiedz mężowi że nie będziesz z nim się kochać bo potem prostata mu zastrajkuje i też będzie mu coś wisieć.

Gość BLACK_LILITH
Ja też usłyszałam ostatnio od mojego męża ,że mój biust jest mały i obwisły.Ostatnio wkońcu udało mi się zeszczupleć do wagi jaką nosiłam przed ciążą.I wyobraźcie sobie, że po sexie usłyszałam takie słowa biust Ci zmalał i obwisł.I co Wy na to ?Ja mam już dość.To było takie przykre.I powiedzcie mi jak ja mam się z nim kochać?Po takich słowach?Ja wstydze się teraz własnego ciała