Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Emily20

Czy ja jestem w ciąży ????

Polecane posty

Przez dwa lata łykałam tabletki antykoncepcyjne. Niedawno zaprzestałam brania, dokładnie 6 lipca wziełam ostatnią tabletkę. Od 13 lipca używam prezerwatyw. Niestety 29 lipca podczas stosunku obsunęłam nam się prezerwatywa i utkneła we mnie (!) Jakimś cudem mój chłopak ją wyciagnął ale.. była praktycznie pusta :( To znaczy ze cała jej zawartość wylądowała we mnie.. Według moich obliczeń byłam w samym środku dni płodnych. Tak więc jak myślicie, jakie jest prawdopodobieństwo że jestem w ciaży??

Gość -ala-
w sumie to male malo kto za pierwszym razem zachodzi w ciaze, poza tym wiesz napewno ze jestes plodna po tych tabletkach, bylas u gin na usg? ja bralam niecale 2 lata a po zapzrestabniu mialam problemy z zajsciem w ciaze i w sumie staralam sie ponad rok

Chociaż test pewnie jeszcze teraz nie wykaże...bo skoro to się stało 29 lipca:/ Poczekaj kilka dni zrób test i bedzie po stresie:)Tu jeden powie tak inny inaczej...nie ma się co sugerować:)

Właśnie to czekanie jest najgorsze :( Nie boję się zostać mamusią ale inaczej sobie to wszystko wyobrazałam.. No właśnie, chyba powinnam pujść do lekarza po tych tabletkach.. :/ A mam taką okropną ginekolożkę.. Uhh..

Gość lllllllllllllllllllllllll
a ile ci sie spuznia okres??? po tabletkach jest wieksza płodnosc, wiec BARDZO mozliwe ze zaszlas w ciaze!!!!

Jak to \"masz okropną ginekolożkę\"??? Zmień lekarza, nikt Ci nie każe chodzić do tego okropnego... Czekać teraz musisz...albo pójść do lekarza...nie ma się co stresować na zapas...a swoją drogą zdarzają się i takie sytuacje:) Zobaczymy co bedzie, nie ma co zawczasu gdybać:) POWODZENIA

Okres mam mieć dopiero koło 13 sierpnia.. straszne jest to czekanie!! Ja już chcę wiedzieć :(

Dzięki cukierkowa :) Staram się opanować :D Przydałoby sie żeby ktoś mnie walnał w twarz na ocucenie :) Ta ginekolożka to znajoma mojej mamy dlatego tam chodziłam.. :/ Ale chyba właśnie mimo wszystko muszę ją zmienić bo strasznie ona dziwna i wiecznie rozkojarzona jest..