Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawszenastukana

Test negatywny a brak okresu

Polecane posty

Gość zawszenastukana

Dzis powinnam dostac okresu ale nie dostalam, na tescie wyszla 1 kreska, seks byl w dniu plodnym wiec ciaza bardzo mozliwa.Czy testy czasami sie myla?

Gość agh.......
podobno moga sie mylic, mi sie to nie zdarzylo nigdy....poczekaj jeszcze pare dni i zrob ponownie, moze hcg nie jest jeszcze na tyle wysokie, lub zroob bete z krwi - daje ci to 100pro pewnosci

współczesne testy są bardzo czułe i podobno działają prawidłowo już w dniu, kiedy powinien wystąpiś okres dlatego ja bym spóbowała się zrelaksować. Napij się winka, zrób gorącą kąpiel albo weź coś na nerwy i na drugi-trzeci dzień dostaniesz miesiączkę podstawa to się nie wykańczać nerwowo, bo to blokuje okres przecież

aha, ja wypróbowałam napar z kwiaty malwy czarnej (do kupienia w aptece) - DZIAŁA!!! ale nie wiem, czy ma wpływ na płód, więc jeśli nie jesteś pewna, że to nie przez ciążę - to nie pij

Gość zawszenastukana
Ale ja nie jestem zdenerwowana,przeciwnie wiadomosc o dziecku mnie nawet ucieszy.Dodam ze mialam rozowawe plamienie 2 dni temu, co nigdy mi sie nie zdzazalo, tak jak spoznienie okresu. Wspolzylam w dniu plodnym, okres sie spoznia stad wniosek ze moge byc w ciazy i zastanawiam sie czy test mogl jeszcze tej ciazy nie wykryc:)

Gość kicia 82
co wy z tym "okresu"? poszalałyscie? powinnam dostać okres! nie okresu!

Gość kicia 82
sorki ale takie odmienianie słowa "okres" doprowadza mnie do szewskiej pasji. jeśli chcesz tego dzidziusia to trzymam kciuki! :)

Gość zawszenastukana
Dla mnie nienaturalnie brzmi "dostac okres" no ale nie taki jest temat tego watku:) tak czy inaczej to nie ma znaczenia:)