Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deko

ty życie łez mych winne nie zamienię Cię na inne czyli ...

Polecane posty

kryzys wieku 25 lat eh... czyli dotychczasowe uporzadkowe życie krakowskiej studentki która skończyła być studencikiem jakiś rok temu (optymistycznie patrzącego na świat) :) i wpadł w wir codzienności, a pewnego dnia uświadomił sobie że to już będzie niedługo 25 latek iii co i nic, właśnie o to nic chodzi... 1000 ścieżek i niewiadomo którą iść ... a może żadnej...

Gość gfhghg
mnie jeszcze dwoch lat brakuje do okraglej 25 -tki. ciekawe co sie zmieni w moim zyciu do tego czasu. moze w koncu spotkam prawdziwą milosc, tego pragne najbardziej na swiecie :) pozdrawiam i szczescia zyczę

dzięki :D tej wielkiej miłości też szukam... jeszcze ... --- a Tobie zyczę żeby w Twoje 25 urodzinki Twoje marzenia były spełnione ... i zaczeły się nowe :D --- mi jeszcze jakieś 4 miesiące zostały ... więc może mi się też uda :D

będzie dobrze dziewczyny:) Ja we wrześniu kończę 25. Ale moje życie już jest ukierunkowane. W lipcu miałam 5 roczncę ślubu, mam też cudowną pracę. I Wam życzę tego samego. \"..uparcie i skrycie, och życie kocham, kocham Cię nad życie...\"