tymczasowablokada 42 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Pytanie czy warto tak napisał: Nom brunette widziałem jak pokusie I załatwiłeś sprawy? Trzeba było się umówić z dziewczyną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 3 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, RC + napisał: No ma rację, że wypełniasz czas jakimiś zajęciami, no taka prawda. Wciąż jestem zdania, że lepsze byłoby kupić dwa lepsze PC i się bawić w ich robienie niż 8 czy tam 9 SFF biurowych, bo to z wizją minimalist średnio współgra, no ale tak zdecydowałeś... Nie bo 2 to za mało gdyż mam też telewizory i tam musi być mff a nie targanie kabla czy budy Dwa będą lepsze jeden najlepszy Reszta jest pod wszystkie źródła sygnału monitorów to fajny bajer A najfajniejszy ten retro xp z 17" jak brzytwa 1280x1024p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 3 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: I załatwiłeś sprawy? Trzeba było się umówić z dziewczyną Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 360 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Pytanie czy warto tak napisał: Mój setup salonu 40tyś a rezzta rtv mieszkania z 10 oczywiście licząc tylko to co zostawiam bo w towarze to mam takie białe kruki że bym za jeden kupił jego całe rtv z tym rtx 5070Ti Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 3 Napisano 4 godziny temu Nie wiem ale ja jestem najbardziej zadowolony z c2duo i puszczania 3d marka 2001 póki co sobie tancze do tego xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 42 Napisano 4 godziny temu Krejzi jak nie dostałaś bana, to mrugnij okiem i pogadamy o występie Widmo 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocco Siffredi 0 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, tymczasowablokada napisał: I załatwiłeś sprawy? Trzeba było się umówić z dziewczyną jak jest łysa po włosku, nie wiesz może? Ciao Łysa. Ti piacerebbe recitare in un film? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 3 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, RC + napisał: Za ile byś sprzedał pceta + tv żeby kupić se nowe takie same lub lepsze jeszcze raz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 3 Napisano 4 godziny temu Myślę że twój pcet warty 8tyś max żeby złożyć nowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 42 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Pytanie czy warto tak napisał: Nie wiem ale ja jestem najbardziej zadowolony z c2duo i puszczania 3d marka 2001 póki co sobie tancze do tego xD A gdzie w tym wszystkim praca, kasa, wizyta u dentysty i badania kontrolne cukru? Jestem na 100 %pewna, że masz nadciśnienie tętnicze i cukrzycę. Podniecasz się jakimiś gratami, jak małolat, który dopiero co zaczyna dorosłość, bo wyprowadził się od rodziców A w rzeczywistości jesteś starym facetem, który zbiera złom i zagracił mieszkanie. Edytowano 4 godziny temu przez tymczasowablokada Dopisek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 3 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: A gdzie w tym wszystkim praca, kasa, wizyta u dentysty i badania kontrolne cukru? Jestem na 100 %pewna, że masz nadciśnienie tętnicze i cukrzycę. Podniecasz się jakimiś gratami, jak małolat, który dopiero co zaczyna dorosłość, bo wyprowadził się od rodziców A w rzeczowy jesteś starym facetem, który zbiera złom i zagracił mieszkanie. Ja mam puste wnętrza minimalizm Podejrzewam u siebie raka tak btw to mi się nie spieszy nigdzie pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 42 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pytanie czy warto tak napisał: Ja mam puste wnętrza minimalizm Podejrzewam u siebie raka tak btw to mi się nie spieszy nigdzie pracy Jakie masz podejrzenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oddaj bułku mnie 6 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Pytanie czy warto tak napisał: Ja mam puste wnętrze To prawda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 3 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, oddaj bułku mnie napisał: To prawda. Bo to prawda że puste wnętrza minimalizm, doniczka u samicy bardziej graci przestrzeni niż mój mff na komodzie która by zmiescila sexy z samicom Edytowano 4 godziny temu przez Pytanie czy warto tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 3 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, selkie napisał: Casus Leżaka - nie mieć pieniędzy na dobry sprzęt, ale cierpieć na zbędny zakupoholizm sprzętowy (mający zająć czymś jałowy czas, zredukować napięcie i odwrócić myśli od swojej sytuacji), nakupić więc najtańszego złomu w idio.tycznej liczbie, a potem sobie zracjonalizować jego słabą jakość upodobaniem do "retro". Wiesz jeszcze co ci powiem na racjonalizacji Mam ps2 ps3 ps4 ps5 a ps6 nie istnieje chce kupić ps1 za 250 Będzie że mnie nie stać na 6 której nie ma??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 3 Napisano 4 godziny temu 13 minut temu, tymczasowablokada napisał: który zbiera złom i Najnowszy sprzęt rtv już mam kupiłem na hossie 2021 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 364 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pytanie czy warto tak napisał: Najnowszy sprzęt rtv już mam kupiłem na hossie 2021 To już nie jest najnowszy. 4 lata w elektronice to sporo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 215 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: To już nie jest najnowszy. 4 lata w elektronice to sporo. Może kolega wyznaje nurt elektroniki historycznej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 3 Napisano 4 godziny temu 39 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Kupujesz szrot po 50 zl, nie da się tego zracjonalizować, ale próbować możesz. Da się chiński nowy monitor o takie same parametry tylko więcej hz 350zł jeden Po co przepłacać jak potrzebuje 60hz to nie technologii że 60 migocze a 144 nie Telewizor nawet 24hz się odpala gdy film bluray i nie widać migotabia Ba Xbox Series X to w menu do 5Hz schodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 3 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 16 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: To już nie jest najnowszy. 4 lata w elektronice to sporo. Nie gdy kupujesz top of the top mój ipad ma wydajność iPhone 16 pro max Podstawowy model ípada 2025 nadal gorszy Najlepszy model ipada air 2025 ma gorszy ekran bo ips zamiast mikroledy w 13" Tylko pro 13 som lepsze ale to jest taka różnica że resident evil 4 renake chodzi 60fps zamiast 30 a w codziennym użytkowaniu identyko Nie istnieje jeszcze PlayStation 6 ani Xbox Series X2 Edytowano 3 godziny temu przez Pytanie czy warto tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 3 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, murb napisał: Może kolega wyznaje nurt elektroniki historycznej. Tak cała elektronika mnie kręci od moich narodzin do dzisiaj nie tylko najnowsze Ba zazwyczaj rzygam najnowsze bo mnie nie kreci dizajn transformersy wybijajacy oczy kantami ani ledow wiele jak choinka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oddaj bułku mnie 6 Napisano 3 godziny temu Założę się, że ci te złomy klatkują na 4k. Pokaż screen ze statystykami dla nerdów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 3 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, oddaj bułku mnie napisał: Założę się, że ci te złomy klatkują na 4k. Pokaż screen ze statystykami dla nerdów Nie, 7gen ma wsparcie sprzętowe do kodekow video 4k60 z przeglądarki i zużywa malutko cpu przy tym 5 kompow mam 7gen A 4szt nie som przeznaczone do video z przeglądarki tylko np Windows xp i gta2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oddaj bułku mnie 6 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pytanie czy warto tak napisał: Nie, 7gen ma wsparcie sprzętowe do kodekow video 4k60 z przeglądarki i zużywa malutko cpu przy tym 5 kompow mam 7gen A 4szt nie som przeznaczone do video z przeglądarki tylko np Windows xp i gta2 pics or moderacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 3 Napisano 3 godziny temu Tego switch 1 powinienem wymienić na 2 ale 2 ma gorszy ekran nie oled i się wstrzymuje bo przesiąść się na ips to kuriozalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 3 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, oddaj bułku mnie napisał: pics or moderacja Przegląd od AI +1 Tak, procesory Intel 7. generacji (Kaby Lake) posiadają wbudowaną obsługę dekodowania 4K, ale tylko w przypadku niektórych formatów wideo, takich jak H.264 i częściowo H.265/HEVC*, w zależności od konkretnego modelu procesora i jego zintegrowanej karty graficznej. Jednak pełne wsparcie sprzętowe dla dekodowania Ultra HD 4K (4096 x 2160) w formatach takich jak H.265 (HEVC) i VP9 pojawiło się w Intel generacji 6 (Skylake) i nowszych. Szczegóły: Intel 7. generacja (Kaby Lake): Procesory te wprowadzono w 2017 roku i miały zapewnić lepszą wydajność i wsparcie multimediów w porównaniu do poprzednich generacji. Zintegrowana grafika: Kluczowa jest tu zintegrowana karta graficzna (np. Intel HD Graphics 620). Dostępność kodeków 4K: H.264: Procesory Intel Kaby Lake obsługują sprzętowe dekodowanie formatu H.264 w 4K. H.265 (HEVC): Pełne wsparcie sprzętowe dla HEVC, szczególnie w rozdzielczości 4K, pojawiło się w nieco wcześniejszej 6. generacji Intela (Skylake) i jest standardem w 7. generacji. VP9: Podobnie jak w przypadku HEVC, wsparcie dla dekodowania VP9 w 4K również pojawiło się w starszych procesorach Intela, od generacji 6, i jest dostępne w 7. generacji. Ważna uwaga: Aby upewnić się, czy dany procesor 7. generacji obsługuje konkretny kodek 4K, należy sprawdzić specyfikację zintegrowanej karty graficznej tego konkretnego modelu procesora (np. na stronie Intela). Gen8 wprowadzal więcej rdzeni i3 8100 = i5 7500 i to wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oddaj bułku mnie 6 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pytanie czy warto tak napisał: Przegląd od AI wybrałeś moderacje twój wybór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 360 Napisano 3 godziny temu 51 minut temu, tymczasowablokada napisał: Ja jak byłam singlem to masę książek czytałam, jeździłam na wczasy i chodziłam po górach... Teraz też, ale jakoś czasu mniej. Nie bawiłam się w jakiś zakupoholizm, co dla mnie jest choroba psychiczna i Leżak powinien iść na jakąś konsultację. No, oszczędność to też dobra cecha... ten kto dwa razy pomyśli nim wyda zawsze sobie jakoś poradzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 42 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, RC + napisał: No, oszczędność to też dobra cecha... ten kto dwa razy pomyśli nim wyda zawsze sobie jakoś poradzi. Każdy ma jakiegoś bzika. Ja kupuje kremy, balsamy i buty 🫢 A Leżak jakieś gry, komputery i się cieszy jak małe dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 3 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Pytanie czy warto tak napisał: formatach takich jak H.265 (HEVC) i VP9 pojawiło się w Intel generacji 6 (Skylake) i nowszych. Z tego co pamiętam coś takiego było jak zassysalem yt 4k na hdd, vp9 najlepsze do wyboru jakoś ale musiałbym sprawdzić, trailer tekkna 8 np jest bardzo wymagający 4k60 a sobie 7gen radzi 10 minut temu, oddaj bułku mnie napisał: pics or moderacja Teraz jestem na tablice może wieczorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach