Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo wystraszonaaaaa

pierwsza wizyta, proszę o pomoc

Polecane posty

Witam i proszę od razu nie śmiejcie sie ze mnie. Musze wybrac sie pierwszy raz do ginekologa. Nie jestem dziewicą, więc na pewno będzie badał mnie przez pochwe. Napiszcie na czym to polega, czy boli, czy wkładanie wziernika boli??? Czy on oglada tylko szyjkę, czy ją rozchyla i zagląda do macicy??? Naprawde nie wiem, pomocy!!!!Ile trwa to badanie, czy da sie wytrzymać???

Gość aaa//aa
wolałabym iść 20 razy na takie badanie niż raz do dentysty. Po wizycie przyznasz mi rację.

Gość nie boj żaby
nie rozchyla szyjki,wziernikowanie nie boli,po prostu nie bądz spieta,to tylko lekarz,ogląda przewaznie pochwę ,szyjke i bada przez powloki brzuszne;] nie masz się czwego obawiac

spoko.. nie ma sie czego bac! to tylko chwilka;] nic nie boli.. nie boj sie gin oglada tyle `dziur` dziennie ze widzial pewnie gorsze-bez obaw

To mnie trochę pocieszyło. Bo strasznie sie stresuję, a lepiej być wygoloną, czy nie??? To może głupie, ale czy on sie nie będzie smiał np. , jak nie będę wygolona

Gość było już milion razy
poszukaj na forum leniwa cipo, to się coś dowiesz a i śmiecić nie będziesz

Dziekuję tym, którzy mi pomogli, serio, bardzo wielkie dzieki!!!!

To serio Twoja sprawa:-) Jeżeli wolisz byc ogolona to ok, jeżeli nie to też ok. Osoby z delikatną i wrażliwą skórą gdy często sie depiluja moga mieć nieładne krostki. Ginko moż eco najwyżej stwierdzić, że ze względu na skłonności do podrażnień lub infekcji aby zbyt często tego nie robić albo tylko na ograniczonym terenie. (Owłosienie tak po prawdzie spełnia funkcje ochronne o czym często zapominamy:-) )

Z tym jak wyglądają rutynowe czynności badania ginekologicznego można zapoznać się na freegyno.com

Gość aaa//aa
i jak było? Prawda, że to nic strasznego?