Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deborahh

wypoczynek we wrześniu?? gdzie najlepiej?? mazury, morze???

Polecane posty

Gość deborahh

na wypoczynek z moim chlopakiem moge wyjechac dopiero we wrzesniu... oile pogoda bedzie jako taka, ale jaka by nie byla fajnie byloby gdzies pojechac odpocząc... tylko wlasnie nie wiem gdzie lepiej mazury czy morze?? moze ktos był we wrzesniu tu lub tu??

Gość deborahh
dało się jeszcze posiedziec na plazy ewent jak pogoda pokąpać??

Gość mazury może

szczerze powiedziawszy to tylko raz wtedy do morza weszłam... zimno....

Gość deborahh
last minute nie... mamy auto i zalezy nam zeby troche kasy zaoszczedzic mimo wszytsko...wolimy w polske na tydzien

Gość Ingliszmen
o tak, polska jest fajna... na tydzień :)

Gość aaa..
może góry??polecam Zakopane:D magiczne miejsce:)

Gość gość
ja bylam na mazurach we wrzesniu na jachcie (czarterowalismy z www.evita-jacht.pl ) wiec mozesz smialo jechac, naprawde fajna pora, mniej turystów i mozna odpoczac:)

Gość gość
wypoczynek we wrześni? We Wrześni niczego nie ma !! Chociaż w sklepie meblowym znalazłam fajny wypoczynek: taką kanapę z dwoma fotelami :D

Gość gość
Ja lubie np jezdzic na Spa, przejechałam już cala polskie wzdłuż, żeby odwiedzic te najbardziej polecane, ostatecznie najbardziej podobalo mi się tutaj www.evitaspa.pl

Gość gość
mazury i spływ kajakowy z Turystyka Wodniak :) super sprawa

Gość gość
Polecam morze! Spokój, odpoczynek, piękna plaża. Co roku z rodziną wynajmujemy jacht za pośrednictwem firmy Sunsail.

Gość gość
Mazury są bardzo dobra opcją, nie ma tłumów, jest pięknie i przyjemnie. Jak ktoś szuka noclegu, to lepszych opcji niż tutaj po prostu nie znajdzie - http://www.infoturystyka.pl/kraina,mazury.html - rewelacyjna strona z jeszcze lepszymi ofertami ;)

Gość gość
Mogę podpowiedzieć Festiwal Pasji jeśli ktoś szuka czegoś ciekawego w Toruniu w połowie września. Cały festiwal ma się zacząć w piątek 15 tego i trwać też w sobotę przez cały dzień. Konkretniej o tym co się będzie działo piszą na fb wydarzenia – www.facebook.com/FestiwalPasji . Mają się pojawić ludzie o różnych pasjach i szczególnych talentach. Warto sobie te nazwiska sprawdzić, nie są to gwiazdy show bizu ale ludzie którzy faktycznie coś potrafią – Anna Wysocka, Krystian Piórkowski, czy Wojciech Zimoląg.