Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zołzowata

brzydule

Polecane posty

zainspirowana jednym z topików pozwoliłam sobie założyć temat pt. \'brzydule\" :) jak musi wyglądać dziewczyna, abyście uznali ją za brzydulę? wklejajcie zdjęcia, opisujcie. tylko żadnych fotek z fotka.pl :D p.s. chodzi mi o brzydkie dziewczyny, nie przeciętne! :)

Gość milioner
dlaczego żadnych fotek z fotka.pl? Boisz się że ktoś wklei twoje zdjęcie czy jak?

Gość jhbugf
utlenione blond włosy, długaśne tipsy, sztuczne cyce, krótka bluzka i spódniczka lub spodnie tak wąskie, że fałd z brzucha wisi nad nią i mega kolczyk w pępku i jeszcze wytatuowany delfinek na brzuchu lub ramieniu a i kolczyk w języku.

na dziale ciąża-poród-macierzyństwo pomaranczówki mówią ,że mam krzywy ryj więc zgłaszam się jako pierwsza brzydula kafe :D a co ! ;) poamaranczaki beda ze mnie dumne :);)

Gość jhbugf
i obowiązkowo solarium trzy razy w tyg

ja się nie reklamuję na fotce :D a jakieś rysy twarzy was odrzucają? wiadomo, że jeden defekt aż tak bardzo nie razi, ale kilka już takk. piszcie, piszcie :)

Gość milioner
duże wary obciągary

Gość erffer
a mnie nie sie nie podobaja dzieczyny z nosami jak czarownice..czyli takie haczykowate nosy..jak maja babajagi w filmach, nie podobaja tez mi sie pieprzyki na twarzy i waskie uste

Gość jeger ty mały fiutku
rażą mnie następujące defekty: -cofnięty podbródek -podwójny (potrójny itd.) podbródek -obślinione usta z papierochem -wyłupiaste oczy -zaniedbana cera -odstające uszy -krótki i szeroki nos jak u świni -małe i blisko osadzone oczka -tzytzki w wersji 'naleśniki' (płaskie)

Jak dla mnie to nieumyta,śmierdząca,o nieświeżym oddechu,włosy nieumyte,ropka w oczach,lekkie owłosienie brody.Ciuchy nieświeże.

Gość erffer
ja mam krotki i szeroki nos:) jak kolega napisał"jak u świni"ale mimo o mam powodzenie:)wiec..jeden defekt nie czyni chyba brzyduli:) mam nos cos ala Natalia Oreiro

Gość jeger ty mały fiutku
ja jestem koleżanka:D krótki i szeroki nos musi być naprawdę baaardzo krótki i baaaardzo szeroki, żeby budzić niesmak - wszystkie inne są urocze

no może trochę przesadziłam:P trochę krótszy w poziomie ;) ładne to jest, takie coś? :D

Gość fffffffffffffffffffffff
Rozumiem, że te "brzydule" mają się zabić bo akurat maja odstajace uszy, krzywy lub garbaty nos a lbo włoski na brodzie? To puste myslenie.... Najważniejsze aby sie myć i chodzić w czystych ciuchach, które do siebie jakos pasują choć nie koniecznie są bardzo drogie! Reszta to kwestia gustu!!!!!!

Gość w wysokich obcasach
przytoczono slowa Heleny ich - "Nie ma kobiet brzydkich, są tylko leniwe". To by sie zgadzalo - niechlujstwo tto jest to czego nielubie u innych (nie tylko kobiet) :)

Gość w wysokich obcasach
Heleny Rubinstein :O pozjadalo w chalere :O

jak wygląda klamkowaty nos?:D jak powszechnie wiadomo klamki są różne :D do ffff -> prowadzę badanie ;) każdemu podoba się coś innego, co zresztą można zauważyć z powyższych wypowiedzi :) może też się wypowiesz? ;)

bycie ładną jest pospolite i tendencyjne, lepiej być interesująco brzydką. Są osoby, które nie są szablonowo \"ładne\" ale mają w sobie coś co nie pozwala oderwać wzroku.

Długi,chudy,na końcu zakrzywiony,może zachodzić na usta to nos klamka.

Gość fffffffffffffffffffffff
Dla mnie coś co mogę uznać obiektywnie za coś odpychającego to.... blizny, poparzenia, ogromne deformacje naroślowe itd:-(

ja mam bliznę :( ale już ledwo widoczną :) a podobają wam się pieprzyki na twarzy? :) ktoś wyżej napisał, że nie. może jeszcze ktoś coś napisze? :)

Gość bez sensu jak bez fotek
bes fotek ten topik będzie bez sensu....trzeba zobaczyć danza brzydką osobę a nie tylko opisać...

Ale osobiście myślę że najbardziej liczy się dobry charakter człowieka,taka brzydula z dobrym sercem więcej zjednoczy sobie ludzi ,niż pięknotka z wrednym złośliwym charakterem.

przecież można dawać fotki :) byle nie miss solarium z fotka.pl :D bo to powszechnie uznano za odpychające :)