Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Konsultant

Wysocy faceci maja lepiej

Polecane posty

Gość Betka-Kraśnik
A tam! 179 cm, fajny wzrost:) ja ma 176. a nawet wiecej niz 180 jest w porzo, jak dla mnie oczywiście:)

Gość osobiscie wole wyzszych
ale to ze wzgledu na moj wzrost- 176cm, nizszy facet jako kolega moze byc, jednak moj facet powinien miec ze 188cm ;)

Gość Betka-Kraśnik
trefny_stańczyk: nie przesadzaj z tymi wypowiedziami, że wszystkie kobiety wolą niższych bo to nie prawda. Szkoda bardzo, ze ja przy wzroście 176 miałabym sie oglądać za facetami o wzroście 165-170! Bez przesady. Tu chyba kazdy indywidualnie musi zdecydowac :)

Gość Betka-Kraśnik
no jesli facet akceptuje ze nie nosze szpilek czy innych bucikow na obcasieto czemu nie?:) no chyba ze on zalozy jakies butki na lekko wyzszym obcasie:) dla rownowagi :)

Gość ja mam 170
moj facet 174 i troche mi to przeszkadza. chciałabym zeby był wyższy. wtedy byłby idealny

Betka-Kraśnik \"Szkoda bardzo, ze ja przy wzroście 176 miałabym sie oglądać za facetami o wzroście 165-170! Bez przesady\" He, he. :-D Takie jak ty mi pomagają być konsekwentnym . Na twoje słowa mogę odpowiedzieć słowami: Szkoda bardzo, ze ja przy lekkiej niedowadze miałbym się rozglądać za kobietami z nadwagą. Bez przesady

Gość Betka-Kraśnik
No widzisz. skoro uważasz ze nie obejrzysz sie za kobieta z nadmiarem kilogramów wypowiadasz sie patrząc przez pryzmat własnej osoby. I każdy ma do tego prawo , do własnego zdania na ten temat i tak powinno być :)

To tak jak ty - i pewnie większość kobiet - nie obejżysz się za facetem niższym od siebie. Dlatego ze swoim podejściem czucje się komfortowo i bez skrupułów :-D :-D :-D

Gość Betka-Kraśnik
facet.rocznik1978: to dobrze :) niby dlaczego mialbys mieć jakies skrupuły ? z litosci...dzisiejszy swiat nie wie co to litosc :) Niech zyja wlasne przekonania:) !!! co by bylo jesli nawet obejrzałabym sie za nizszym facetem...I tak wiedziałabym ze nie mogłabym być z takim facetem, wiec po co sie ogladac? :)