Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość florissss

dlaczego mam przekrwione oczy?

Polecane posty

Gość florissss

dzisiaj byłam u prywatnego oklukisty miałam kompleksowe badania komputerowe, ostatnio wzrok mi sie pogorszył troche, poza tym mam zaczerwienione oczi i łzawią, skłonne do podrażnień.wydałam kase i niczego sie nie dowiedzialam, zapisala mi tylko recepte na okulary twierdzac, ze soczewek nosic narazie nie moge, dopoki oczy nie przestana byc zaczerwienione.pytalam od czego to moze byc, to powiedziala, ze nie wie:o wiec kto ma wiedziec ja?:onie przepisala mi zadnych kropel niczego? poza tym chcialam wiedziec czy nie mam zapalenia nerwu wzrokowego bo ostatnio o tym czytalam i obawialam sie u siebie, a ona sie mnie pyta czy mam sm:o powiedzialam jej, ze nie wiec ona do mnie, ze inne sa objawy itd, wiec nie mam.a ja nawet nie wiem czy przy tych badaniach, ktore mialam robione, czyli badania komputerowe, okulista wykrylby zapalenie nerwów wzrokowych:o nadal nic nie wiem poza tym, ze jestem w plecy 60 zeta:o

Gość za dużo siedzisz przed kompem

Gość florissss
fakt siedze duzo bo ok 12 h dziennie i do tego najcześciej bez okularów, poza tym mam ciągłą alergie nie wiem własciwie na co ale czesto oczy mi łzawią i pieka.natomiast ja chciałam wiedzieć czy mam zapalenie nerwu wzrokowego i nie wiem czy okulista potrafi to stwierdzić na takich badaniach:o kiedy o to zapytaółam spojrzała sie na mnie krzywo, w ogole byla bardzo niesympatyczna nic nie chciala tlumaczyc:o