Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdenerwowana mamciaa

SZUBIN

Polecane posty

czy rodził ktoś w szubinie? woj. kujawsko-pomorskie.

Tak moja koleżanka. Super szpital. Jeden max dwa porody dziennie, dobra opieka. :)

tez slyszalam ze to dobry szpital, chciaz ja osobiscie nic nie mam z nim wspolnego.

Dziękuję Wam bardzo :)

Hej! Ja rodziłam w Szubinie. Jestem zachwycona!!! Opieka super, położne troskliwe, uśmiechniete i kompetentne przede wszytskim! Po porodzie masz do dyspozycji albo pokoje ogóle gdze jest kilka kobiet z dziećmi- albo jeden z 2 pokoi tylko dla Ciebie i dziecka i os.towarzyszacej, np taty :D (bez łazienki) 50zł za dobe, albo też pokój dla Ciebie dziecka i Tatusia , pokój full wypas, łazienka-za 140zł za dobe. Ja wybrałam te trzecią opcję- i byłam zadowolona,, bo mój M mi pomagał- przewijał naszego synia, podawał do karmienia- wiadomo po porodzie jesteś obolała i ze wstawaniem krucho, dlatego pomoc Meza-Chłopaka- sie przyda na pewno! Przy wypisie dostajesz rachunek za pokój- wiec nic nie jest \"na lweo\"! ZDECYDOWANIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!! Ps,przy porodzie stpsują techniki łagodzienia bólu- np skakanie na piłce, prysznic czy inne. POLECAM i pozdrawiam.

mam jeszcze jedno pytanie Jeżeli mieszkam w województwie mazowieckim to mogę urodzić w szubinie bez zadnych przeszkód? ( w okolicach szubina mam rodzine)

ja tez jestem z innego województwa :-) i mozna tam rodzic bez problemów. położna stamtąd mi tłumaczyła, że można rodzic gdzie sie chce 9byle zdążyć dojechać :) ) bo poród traktowany jest jak wypadek, granice terytorialne nie mają znaczenia- ponoć zapewnia nam to ubezpieczenie :-) Ja nie miałam żadnych problemów. Pozdrawiam!

aha, jedna ważna rzecz- w Szubinie nie stosują ZZO! Tylko przy cesarkach. ja byłam tym faktem przerażona, ale położna powiedziała, że jak sie słucha co Ci każą robić to nie boli :) Ja słuchałam- nie bolało! POZDROWIENIA DLA PAŃ POŁOZNYCH Z SZUBINA! :-)