Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jerta

co się dzieje z Coral bay

Polecane posty

to dla zainteresowanych. Może ktoś wie co się z nią dzieje.

Tez niestety nie wiem :( i bardzo mi Jej brakuje. Coral, jak nas czytasz to pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego, wiesz czego życzę :D

Cześć Janeczka , co u Ciebie, nasz topik gdzieś daleko, trudno go znaleźć.

Gość Miffy
Witajcie Jerta i Janeczka!:) Nie wiem czy mnie pamietacie ale bylam u Was na topiku. Niestety chyba sie rozlecial. Jak chcecie to zapraszam Was do topiku planciaza Juty26. Sama czasami sie zastanawialam czy ten caly Mirek prawde napisal.Ale z drugiej strony to Coral powinna sie juz dawno odezwac. Jesli macie ochote to wpadnijcie do nas:) Buziaki🌼

podniosę do góry, może Mirek nas zobaczy i da znać co z Coral.

Hej Dziewczny co sie stalo z naszym super topikiem.Ja tu po urlopie wracam i szukam z mysla,ze duzo mam do nadrobienia a nas nie ma???? Co jest wogole nas wyrzucili czy jestesmy gdzie na koncu???? pozdawiam

To chyba cud szukam was od wczoraj ,a tu okazuje się że wy mnie też. Niestety miałam bardzo nieprzyjemną przygodę mieliśmy z mężem wypadek i ja niestety utknełam na kilka tygodnni w szpitalu.....dużo do opowiadania jak już się gdzieś ulokujemy to wam wszystko opowiem. Jerta jesteś wielka że założyłaś ten temat. Bardzo za wami wszystkimi teskniłam niestety nie miałam dostepu do internetu .Prosiłam też mojego M żeby was odnalazł i coś napisał ale nie mógł was znaleść. Janeczka ciebie to nawet dzisiaj szukałam po wszystkich Marcówkach, kwietniówkach itp.bo miałam nadzieję że tam cię znajdę lub pozostałe dziewczyny. Jerta jeszcze raz wielkie dzięki teraz to naprawdę czuję że jestem w domu chociaz narazie jeszcze w łużku.

Coral kochana, nawet nie wiesz jak sie cieszę, że się odezwałaś ❤️ Miałysmy inf. na temat wypadku :( i liczyłysmy, że wszystko dobrze się skończy. Niestety jeszcze nie jestem w ciązy, ale pracuje nad tym by znależć się na kwietniówkach :D Jestem na topiku :Werzymy w cuda... ja nadal wierzę ;) :D dobrze że jesteś 🌻

Janeczka więc ja tez chciałabym się znaleść na kwietniówkach ale to chyba niemożliwe. Narazie leżę,ponieważ miałam zmiazdżoną lewą stopę i jestem po dwóch operacjach.Ale myślę że wszystko już będzie dobrze. Prosiłam kilka razy męża żeby was odnalazł i coś napisał ale twierdził że nie ma takiego topiku

To może przenieśmy się na topik który założyla Szylusia Bo ja już się odnalazłam. Jerta jeszcze raz wielkie dzięki❤️

Coral, chyba nie możemy tak skakac po dwóch topikach :P Kochana, najważniejsze że dochodzisz do siebie, wszystko sie ułozy:) Ja tez bym chciala widziec nas na kwietniówkach. Pamiętasz że trzymamy za siebie kciuki i jak jednej się uda, druga ma jak najszybciej dołączyc. Wierze ze tak będzie:) A kiedy planujecie się starac? Pozdrowienia dla męża, za dobre chęci :)

Gość zuziaw
a ja szukam Ani65

Coral -buzia śmieje mi się od ucha do ucha. Chciałabym Wam kibicować, to może ustalicie gdzie się ulokujecie. Coral - nas poinformował o Twoim wypadku \"mirek 77\" . Miałyśmy informacje, że jesteś nieprzytomna. Ametyst jest na \"styczniówkach\" . Dziewczyny trzymam kciuki.