Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarobki w bankach

ile zarabiace w banku? stanowisko/staz/wojewodztwo

Polecane posty

Gość zarobki w bankach

Gość mało
ponizej 2000 :(

Gość też mało
i też poniżej 2000 (brutto oczywiście) :( wielkopolska

Gość aaa1234
a ile płacą w WBK ? :P

Gość dziś się zwalniam
CETELEM BANK, asystent kredytowy, 5 zl / h BRUTTO dolnośląskie praca przez cały tydzień także w weekend, płaca niezależna od stażu.

Gość to i tak dobrze
w słuzbie zdrowia pracujac tyle samo na podobnym stanowisku w biurze zarabiam niecałe 1000 zł netto

Gość Marsik
5-6 tys netto :) Śląsk, szef placówki

Gość do Marsik
pytanie mam.... jaki to bank??? u nas kierownik placówki 2100 brutto plus premia uznaniowa (czasami jest ...)ok.20 % zasadniczego)

Gość PKO BP SA
1900 brutto - 16 lat pracy

Gość PKO BP SA
Zgadzam sie . U mnie również są osoby, które zarabiaja mniej, i mają staż w banku ponad 25 lat.

Gość też mało
nie wiem niestety ile, wiem jakie zarobki są u mnie ....marne niestety, najśmieszniejsze jest to, że ludzie niektórzy mi mówią....o ty w banku, to nieźle zaraniasz...jak im mówię ile to i tak nie wierzą ...

Gość PKO BP SA
też mało ---> mi też nie wierzą. Chyba myślą, że jak pracuję w banku , to jak potrzebuję idę sobie do skarbca i biorę sobie ile mi potrzeba.

pracuje miesiąc w banku, dostałm 1800 brutto na okres próbny, żadnego wcześniej doświadczenia nie miałam, więc chyba nie jest źle, przy drugiej umowie ma być więcej

Gość też mało
czarna....chyba nieźle, nie powinnaś narzekać w sumie, ja mam 1900 po 6 latach pracy w banku, szkoda gadać... a, ludzie po kilkunastu latach pracy u nas w banku mają podobnie jak ja :(

Gość a teraz jaa
1600 brutto plus premia (200-300 zl) pracuej pol roku...

Gość to jeszcze ja
1500 brutto, ponad 6 lat w tym samym banku, po studiach oczywiście i to o kierunku bankowość... woj. podkarpackie. U mnie to samo- nikt nie wierzy w zarobki, wszystkim się wydaje że w banku to kokosy są... a mnie nie stać na wynajęcie mieszkania nawet :/

Gość to jeszcze ja
łatwo powiedzieć Marshall. Tylko gdzie ją znaleźć?

Gość informatyk w banku
na reke z premią okolo 2200 miesiecznie:)

Gość to jeszcze ja
Marshall, owszem, szukają. Ale jak się orientowałam, to zarobki mniej więcej w takich granicach jak moje, a umowa przewaznie na okres próbny bądź na czas określony. A ja w tym moim mam umowę stałą. I chyba to mnie najbardziej tu trzyma...

Gość to jeszcze ja
wiem :) tchórz jestem :( Ale zbieram siły i odwagę ;) nie ma innego wyjścia...

a ja myślałam kiedyś że w banku to się nieźle zarabia, a jak czytam te wypowiedzi to aż sie wierzyć nie chce, tam jest taka odpowiedzialność, full roboty a płaca marna...szkoda gadać..

Gość też mało
:( tak czarna, tak jest właśnie w większości banków, chociaż jak pisze Marshall, są i takie, gdzie można lepiej zarobić ..... ja w moim nie widzę jednak perspektyw na lepsze zarobki, to co mam i tak jest jak na nasz bank już prawie max :( a co do obowiązków, to fakt, jest ich cała masa, ja nigdy nie wychodzę po 8 godzinach... a wiadomo ...nadgodzin nie płacą wiem, że marudzenie nic nie da, powinno się przeciąć tę pępowinę i szukać czegoś...ale .. jedyny atut to umowa na czas nieokreślony, poza tym w nowym miejscu znów trzeba sobie wyrobić jakąs pozycję, zaczynać od nowa, choć i tak coraz cześciej myślę, by to rzucuć

Gość jklik
Sluchajcie ja znalazlam w necie oferte do Millenium -i jest w moim miescie CV to byla taka ankieta i tam sie wpisywalo dane -wzpelnilam i wzslali mi info ze ta droga bedzie sie odbywala dalsza rekrutacja sluchajcie czy ja bym lepiej nie zrobila gdybym poszla do banku osobiscie?Jesli tak to z kim rozmawiac dziwi mnie tez fakt ze nie trzeba miec bankowosci skonczonej

PKO BP SA 1900 brutto - 16 lat pracy>>>zapomnialas(es) wspomiec o gratisie w formie akcji ktore otrzymalas(es) kilka lat temu o wartosci od kilkudziesieciu do kilkuset tysiecy;) p.s. to w ramch obiektywizmu nalezaloby nadmienic, gdyz nie wierze ze zalujesz pracy przez te 16 lat w tym banku:D sumarycznie podliczajac wszystko przez te 16 lat srednia wychodzi niezla i znacznie odbiega od innych bankow.