Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagrożonaaaa

Szczecin, dr. Robert Sienkiewicz-polecacie?

Polecane posty

Gość zagrożonaaaa

do prowadzenia ciąży. Jeśli tak to napiszcie, gdzie teraz przyjmuje i jaki ma cennik. Z góry dzięki za opinie :)

Gość Anialisa
Pierwszy raz słyszę to nazwisko. Jest kilku czy kilkunastu takich bardzo sławnych i znanych w Szczecinie, ale żaden z nich to nie jest Sienkiewicz. Może ten to jest młody lekarz?

Gość zagrożonaaaa
wiem, że na pewno istnieje, specjalizuje się w in vitro, pracował w szpitalu na Uni Lubelskiej, a teraz nie wiem gdzie się przeniósł:( może jednak ktoś coś wie?

Gość zagrożonaaaa
dzięki anialisa:D

Gość kahlan__
wiem ze ten temat juz dawno byl podejmowany ale moge powiedziec z osobistego doswiadczenia ze super lekarz zwlaszcza jesli sie bardzo staracie o dzidzie. wczesniej latalam przez ponad 3 lata do pewnego bardzo znanego pana ordynatora i nic... a jak trafilam do dr sienkiewicza to badania i dzialania byly bardzo konkretne i w ciagu troche ponad pol roku sie udalo. i jeszcze sprawa gdzie przyjmuje- prywatnie na kasprzaka ale proponuje najpierw sie umowic do niego do poradni na unii lubelskiej. i on juz kierunkuje co warto robic prywatnie a co panstwowo.