Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olussskaa

DYSKOTEKI W NIEMCZECH, JAK WYGLADAJA?

Polecane posty

Gość olussskaa

CZESC, jestem własnie u rodziny w Bremen, i kuzynka zaprosiła mnie na dyskoteke w sobote (albo to ciocia ubłagała ją, aby mnie zabrała) mam 21 lat, jestem raczej cicha i spokojna, ale chciałabym złapać lepszy kontakt z kuzynką (lat 18),ktora widze bardzo rzadko... nie bardzo mam sie kogo zapytać,jak jest na niemieckich dyskotekach ? kolezanka napisała mi, że tam bawią sie głownie 15-16-17 latki! moja kuzynka ma 18, bede tam czuła sie jak stara krowa! w dodatku podobno super sie ubierają, a ja jestem raczej "szarą myszką"... mam naprawde obawy;/ kuzynki zapytać nie moge, bo pojechała do kolezanki i wraca dopiero w piatek... moze cos opowiecie?

Gość olussskaa
nikt nie wie? a moze ktos mieszka w niemczech

Gość ja bylam kilku dyskotekach
w Bielefeldzie i okolicach - imprezy fajne, dziewczyny odstawione podobnie jak w Polsce moze bardziej wyrozbierane, wiek bardzo rozny - zalezy od klubu, roznica jest, ze oni malo pija alkoholu na dyskotekach i raczej nie zalewaja sie w trupa :-) ogolnie - odstaw sie w jakies fajne ciuszki, zrob porzadny makijaz, wypij cos dla kurazu i milej zabawy :-)

Gość ja bylam tez na dyskotece
niemieckiej, mam 19 lat...wchodze-patrze same starsze ode mnie laski mysle sobie "cholera,może tu wpuszczają od 21" podzielilam sie ta mysla z kuzynem, a on wysmial mnie i powiedzial, ze te laski maja po 15-16 lat tylko tak wygladaja:|

Gość nic szczególnego na tych
zdjeciach