Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzenia B.

Marzy mi sie....

Polecane posty

Gość marzenia B.

Zeby miedzy mna a mezem bylo tak jak kiedys Zebym czula sie kochana Zeby moj synek wrzucil na luz i byl "latwiejszy" w wychowaniu Zeby nie bylo problemow finansowych

Hej :-) chyba masz doła, co? Takie to dorosłe życie czasami trudne jest. Te kłopoty to teraz się pojawiły, czy to już narasta jakiś czas?

Gość marzenia B.
Iwonka dzieki:) oliwia - narasta i narasta i chyba osiagnelo szczyt

no ja też Ci życzę żeby się spełniło to, o czym marzysz... a może masz możliwość wyrwać się sama gdzieś choć na weekend?

Gość sabina l
wiesz, niestety takie jest życie, że napotykamy rózne problemy. Powiem Ci, że w moim zyciu był taki okres, że układało mi się pięknie, aż za pięknie, miałam pracę, kochanego faceta, własne m, przygotowania do ślubu. Po prostu bajka i nagle jak dostałam kopniaka w tyłek od życia to nie wiedziałam jak sie podnieść, świat mi się zawalił .... I teraz wiem, że lepiej jest mieć jakieś drobne, raz mniejsze, raz wieksze problemy niż nie mnieć wcale. Jasne, że jest do bani jeżeli wszystko się wali, ale chyba nie ma takich ludzi którzy wiodą beztroskie życie, każdy się z czymś boryka..