Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikt ważny i już

Nigdy nie miałam powodzenia a tu nagle...

Polecane posty

Gość nikt ważny i już

Nigdy nie miałam powodzenia, teraz mam 24 lata i od jakiegos czasu nie ma dnia, zeby ktos mnie nie chciał zaprosic na randke , spotkac sie, pogadac albo proponuja mi sponsoring czy zwykły sex....nie chwale sie ale dziwi mnie to, ze kiedys zaden facet nie chciał na mnie spojzec a teraz mimo iz nie uwazam sie za ładną mam powodzenie ;)i ja sie gubie bo głupio mi ciągle odmawiac i tłumaczyc dlaczego nie chce sie spotkac....nie mam nikogo ( jeszcze;) i głupio mi, nie potrafie sie zachowac:(

Gość novemberrr
A moze zmienilas swoje zachowanie? Stalas sie bardziej pewna siebie?

Gość nikt ważny i już
jestem bardziej pewna siebie niz kiedys ale nadal uwazam, sie za niezbyt atrakcyjną i mam niskie poczucie własnej wartosci:( panikuje gdy ktos chce sie ze mną umówic i ni ewiem jak sie zachowac i wszystko tak głupio wychodzi:(

Gość siekiera motyka piłka nóż
a jak stałaś się bardziej pewna siebie?

Gość nikt ważny i już
wiecej sie odzywam...chociaz mam momenty ze wole nic nie mówic i siedziec z boku ale duzo wiecej sie usmiecham, zabieram głos w dyskusji, inaczej sie ubieram, troszke sie maluje, na studiach lubie cos mówic na zajeciach, udzielac sie....

Gość nikt ważny i już
jak mam komuś powiedzieć, ze nie jestem zainteresowana nim??? bo takich co oferują sponsoring albo jakies układy to gonie od razu ;)

Gość ffffffeeeeeeee
może wszystkie kobiety obok Ciebie już są zajęte. Zostałaś tą ostatnią, a tu już wiek na małżeństwo więc chłopy biorą co się jeszcze da