Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Szukam Wielbiciela 70 B

Polecane posty

Mam pytanie do Niego, a On jest błyskotliwy wiec napewno mi pomoze

i Franka z budowy też szukam.

Gość odpoczywa aa
Rodos czy cos tam

rozmawialiśmy kiedyś o bankach i teraz tyż chce

tylko bez podszyów proszę!

Gość to se bądż

Gość odpoczywa aa
juz wrociles z Rodos:)

Gość to se jedz

Gość odpoczywa aa
mozliwe ze sie spotkamy:) tylko ubierz koszulke z napisem WIELBICIEL 75B :)

Hej Wielbiciel, no jestem,wczoraj jak sie pojawiles to ja juz spałam:).Jak bedziesz odezwj sie proszę..mam pytanie do Ciebie

Widzę, że jesteś rozchwytywany....ale coś w tym musi być...Sama kiedyś chciałam Cię \"usidlić\":)

Wiesz może Cię to zaskoczy, jednak kobiety wolą być zdobywane;), nie mam w zwyczaju się narzucać. Biorąc pod uwagę Twoją pozycję na kafe...byłabym tylko jedną z wielu które Cię \"chcą\":):)

justine1982 ---> no widzisz :) jesteśmy nieco innego zdania, bo ja uważam, że zdobywani wolą być ci, którzy są bardziej wygodniccy, bez względu na płeć ;) a wygodnictwo nie jest cechą, którą ubóstwiam ;) wręcz przeciwnie. Do narzucania się jeszcze daaaaleka droga, naprawdę. Co do ostatniego zdania... niestety nie masz na to wpływu czy jesteś jedną z wielu, czy nie (zupełnie jak ja), a milczenie niczego tu nie zmieni :)

Nie wypada mi nic innego jak zgodzić się z Tobą;) I nie z tego powodu iż nie mam własnego zdania, ale przyznaje Ci rację;)

Nie. Racja szczera i płynąca z głębi rozumu i serca;) Nic tutaj nie upiększyłam, tak jest:) To dla mnie żadna ujma na honorze, przyznać rację mężczyźnie;)

justine1982 -->wielbiciel chce ci po prostu powiedziec, zebys ogolosila tu na kafe swoja milosc do niego, zeby byl jeszcze bardziej rozchwytywany:classic_cool: ja tez np nie lubie zabiegac o faceta, bo boje sie jakiegos odrzucenia chyba i wolalabym zeby to on chociaz zrobil 1 krok.kiedys mi zbytni zalezalo i sie sparzylam chyba juz do konca zycia:O i to ze teraz jestem bierna nie wynika z mojego wygodnictwa:) o tak tylko chcialam wytlumaczyc biernosc kobiet na swoim przykladzie:P

justine1982 ---> w zasadzie już niewiele może mnie zdziwić na tym świecie ;) aczkolwiek to forum jest dość \"wyjątkowe\" i obfituje w różne anomalia :D;) posiadaczka AA ---> błędne przypuszczenia :p

posiadaczka AA -----------> Wiesz w sumie nie znam Wielbiciela, ale nigdy nie odczułam od niego presji i jakiegokolwiek wymuszenia co do tego iż miałabym go zachwalać itp...... Wręcz przeciwnie dla mnie był zawsze neutralny, wręcz niedostępny.Wydaje mi się iż to nie jego wina, że kobiety za nim szaleją, jak sam napisał nie ma na to wpływu. A deklaracji miłości i uwielbienia chyba nie dawał wszystkim które za nim szaleją, prawda?....Wniosek z tego taki, że kobietom imponują inteligentni faceci bo wg mnie wielbiciel się do nich zalicza..