Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem straszna

znow to zrobilam

Polecane posty

Gość jestem straszna

dalam facetowi numer mimo ze mnie wcale nie interesowal, to nie pierwszy raz gadam z chlopakiem on pyta o numer ( ja doskone\ale zdaje sobie sprawe ze to nie moj typ) wiec na poczatek odmawiam gdy on nalega i mowi ze to po kolezensku ( mimo ze wiem ze on wacle tak tego nie traktuje ) ulegam i daje mu numer, pewnie sie z nim nigdy nie umowie , bo i po co nie bede mu robic nadziei -wiec po co dalam ten numer :o

Gość ja robie gorzej...
facet podoba mi sie tak sobie, wiem, ze raczej nic z tego nie bedzie ale po jakas cholere daje ten numer a potem sie wykrecam jak moge Nie mam sily odmowic od poczatku No chyba ze TOTALNIE mi nie odpowiada i nei mam zadnych wyrzutow ze odmowie ...

Gość jestem straszna
no to tak ja ja , ja tez sie wykracam i wychodze na jeszcze gorsza bo po cholere dawalam ten numerjak od poczatku wiedzialam ze sie z nim nie umowie :o

Gość jestem straszna
a nie masz tak ze jak mowisz ze nie dasz , to sie pytaja dlaczego ,przeciez mu nie powiem ze nie wydal mi sie na tyle interesujacy zeby sie z nim umowic albo ze nie umawiam sie ze wszytkimi , wiec trzeba cos zmyslec, wiec mowie ze mam faceta czy cos innego to mowia ze po kolezensku , albo sie pytaja natretnie czemu nie chce im dac tego numeru

Gość moim marzeniem
jest miec takie problemy :O

Gość ja robie gorzej...
jak mowie ze nie dam, to nie daje ale to musi byc okropny typ, z ktorym nie zamienilabym slowa poza ta pierwsza proba .... razczej nie mam chyba tak, ze mnie namawiaja godzine ... :o daje od razu zeby sobie poszedl a potem zmyslam ze nie mam czasu do tej co chce miec takie problemy--- to zadne pocieszenie, ja nie daje tych numerow porzadnym - zawsze sie okaza takimi beznadziejami ze mam dosc

Gość jestem straszna
ja nie mam takich problemow z zupelnie nieznajomymi mowie ze mu nie dam a jak mnie namawiaja to daje zmyslony - moze to sposob dla Ciebie - gorzej jest takim z ktorymi sie juz gadalo wczesniej to oni zazwyczaj sie wypytuja dlaczego i w ogole , to nie jest moj wielki problem , ale wkurza mnie to ze nie umiem normalnie odmowic , bo uwazam ze to jest bardziej fair niz to co robie :o

Gość jestem straszna
no i kurwa napisal :o i co niby mam odpisac , mowilam ze jestem zajeta( chocia nie jestem w takim wypadku nigdy bym nie dala numeru ) chyba nie mysli ze bede z nim teraz smsowala a to do tego koles z pracy :o wiec nie moge go tak zupelnie olac :o