śpiąca* 0 Napisano Lipiec 31, 2007 Jak się nazywa szczepionka na żółtaczkę i ile kosztuje? I co ile są dawki? idę na operacjęi chce sie zaszczepić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maleńkka 0 Napisano Lipiec 31, 2007 Ja sie szczepiłam EUVAX\'em kosztuje ponad 20 zł (to jest ta tańszą jest jeszcze druga ok 30). Trzeba przyjąc 3 dawki. Pierwsze dwie w odstepach miesiecznych i trzecią za 5 miesiecy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maleńkka 0 Napisano Lipiec 31, 2007 Ja sie szczepiłam EUVAX\'em kosztuje ponad 20 zł (to jest ta tańszą jest jeszcze druga ok 30). Trzeba przyjąc 3 dawki. Pierwsze dwie w odstepach miesiecznych i trzecią za 5 miesiecy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śpiąca* 0 Napisano Lipiec 31, 2007 dziękuję! Ide na operację usunięcia woreczka żółciowego z kamieniem i wolę się zaszczepić.Bo w tych szpitalach nigdy nic nie wiadomo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śpiąca* 0 Napisano Lipiec 31, 2007 podobno Euvax wycofali,ze względu na jakąś substancję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maleńkka 0 Napisano Lipiec 31, 2007 Wiem że mieli zawiesić produkcje. Ale nie wiem czy nadal zawieszenie obowiazuje. We wrześniu idę na 3 dawke więc się dowiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śpiąca* 0 Napisano Lipiec 31, 2007 dzięki ja w czwartek ide do lekarza po receptę myślę,że w ten sam dzień się też zaszczepic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach