Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola1211

Strptizz- głupie,ale ważne pytanie natury techniczne.

Polecane posty

Gość Ola1211

Hej, chce zrobic w piatek striptiz dla mojego faceta. Nigdy wczesniej tego nie robiła, ale bardzo chce. Staram sie wszystko zaplanować i nagle w mojej głowie powstalo głupie pytanie i nie daje mi spokoju: kiedy i jak ja mam rozebrać jego?? Ma oglądać w ciuchach i na koncu on? Czy najpierw on a później show??? Wiem że to bardzo głupie i smieszne, ale ja nie wiem jak to zrobic...???

wcale go nierozbieraj ,bo chyba normalny man wie że jak kobieta jest goła to znaczy że chce dalej sie z nim zabawić Jak on bedzie czekał az ty go rozbierzesz to powiedz mu że czujesz sie jak jego matka ktora uklada dziecko do snu (dziala na facetow)

przeciez jak zdjemie najpierw majtki to nie bedzie to striptiz :) majtki na koncu :) ale jego mozesz rozbieraz tez pomalu a nie od razu :) i jak bedziesz podchodzila do niego go rozbierac to oncie nie moze dotykac :) niech ma zakaz :) dopiero moze jak juz zdjemiesz majtki :)

Gość aoia
a co do majtek.. :D

on już będzie tak rozgrzany, że majtki sam ci zdejmie , jego możesz rozbierac w trakcie, jeden ciuch Twój , jeden jego, będzie gorrrrrrrąco

Gość fok
załóż majtki z dziurką. :p

Gość aoia
odcinanie tlemu jest ostatnio modne, tylko nie zrób tego za bardzo, bo będziesz musiała sobie poszukać kogoś nowego :)

Gość foczek
załóż majtki z dziurką, i masz problem z głowy. :p

Gość Ola1211
troche sie umiałam z tych waszych rad, bo każda inna, ale bardzo dziekuje. postaram sie skorzystać z nich, a troche tez postawie na spontaniczność... najbardziej przemawia do mnie rada stewardessy25... wiecie myslałam tez o tym zeby zostac w szpilkach i ponczochach samonosnych do końca, bo mnie samą to kręci... czuje sie bardziej sexy...

Gość aoia
odcinanie tlemu jest ostatnio modne, tylko nie zrób tego za bardzo, bo będziesz musiała sobie poszukać kogoś nowego :)

Gość ulalalalala
majtki jadalne... tez mi pomysl...najlepiej niech w nich jeszcze przechodzi ze 2 dni :o wtedy na pewno beda jadalne :classic_cool:

Gość jutrek
i tak zrób, a mjateczki możesz załozyć takie z dziurką. :p

Gość aoia
czy ktoś napisze wreszcie zdanie bez użycia słowa "majtki'? :P

Ola1211 no oczywiscie ze nei zdjemuj ponczoch i szpilek :) musza byc wysokie szpileczki a ponczochy czarne i najlepiej kabaretkowate z koroneczka na gorze :) zdjemij wszystko oprocz tego bo nie ma to jak sex w ponczoszkach :) kobiety sie czuje sexy a facetow to kreci na maxa :)