Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GRYZE

OSZUKANSTWO NA ALLEGRO ALE MAM ADRES I NUMER KONTA !

Polecane posty

Gość GRYZE

witam! zpstalam oszukana na allegro ale udalo mi sie zdobyc dane kontrachenta - numer konta, imie i nazwisko, oraz adres firmy na ktora jest konto i nazwe miejscowosci gdzie mieszka ten gosciu. to calkiem duzo, myslicie ze jak pojde na policje to uda mi sie uzyskac pieniadze? dokonalam przelewu w banku na konto nalezace do tego samego banku, czy jezeli w sprawe wmiesza sie policja to bank bedzie upowazniony do cofniecia przelewu? dodam ze to kwota czterocyfrowa i jestem tak wsciekla ze bede ghryzc :P grrr prosze o rade adwokatow panow policjantow czy pracownikow bankow czy kto tam sie jeszcze zna! :) pozdro

Gość GRYZE
mialo byc nie uzyskac... :) i inne takie literowki... :P

przecież dane kontrahenta ma każdy kto dokonuje zakupu bo wszystko jest podane więc co to za nowość ?? a z czym oszukana? nie przysłali zakupionego towaru?

Gość szukajaznajdziesz
ale o co dokladnie chodzi?

Gość budowniczy miasta
idź na policję a się nie pytaj. wydrukuj korespondencję mailową z tym oszustem, będzie im przydatna... http://f23.miniville.fr/

Gość Ziziii
Często oszuści z pustostanów korzystaja,już tak było.

Gość GRYZE
ale adres podal nieprawdziwy jednak mam znajomego >hakera< ,pomeczyl sie troszke i teraz mam te prawdziwe dane, poprzednie byly podstawione i tylko miasto,teraz mam szczegoly. a ktos wie jak wyglada ta procedura na policji?