Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

Jak Wasze życie zmieniłoby się gdybyście dowiedzieli się że....

Polecane posty

Gość naprawdę nie wiem
Czemu pytasz jesteś chory?

nie da sie przewidziec co by sie zmienilo bo takie cos uderza w czlowieka jak mlot. Z pewnoscia zastanawialbym sie nad sensem istaninia i nad slusznoscia mojej postawy jak juz kiedys wspomnialem jestem agnostykiem. Moze obralbym inna postawe i zblizylbym sie do Boga albo go calkowiece odrzycil - na chwile obecna nie wiem {...}

Gość karabinieri
A ja całkowicie popieram ciupagę i wii waa wuuu ( przepraszam, nie pamiętam jak to leciało ). Ale mam też altermatywne wyjście. Otóż kupiłabym giwerę i wiadro naboi. Oglądaliście "życzenie śmierci" z Charlesem Bronsonem? ( teraz podobno wyszło nowe, już z innym aktorem ). W każdym razie sprawa jest jansa. Do śmierci wytłukłabym ile się da zboczeńców, bandytów, gwałcicieli. Chodziłabym nocą po parkach, tunelach, dużych miastach. Zanim bym umarła oczyściłabym troszkę świata z tych, na których prawa nie ma, albo którzy się całe lata wywijają organom ścigania.

Gość poufna informacja
nic bym nie zmienila, przeciez nieraz sie zdarzalo, ze lekarze skazywali kogos na rychla smierc a ktos zyl jeszcze potem dlugie lata i mial sie dobrze. cuda sie zdarzaja i czasem czlowiek ozdrowieje. nikt tak naprawde nie wie kiedy umrze, nawet jesli jest ciezko chory.

Gość gość
9o2oLKVAt6Fa1Py8QdUM8jGC