Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Teraz pisze bez nicka

Mój obecny, były i coś jeszcze...

Polecane posty

Mam chłopaka prawie dwa lata, kochamy się, dobrze rozumiemy. Mój obecny chłopak jest dla mnie cudowny, życie by za mnie oddał. Wcześniej miałam chłopaka prawie dwa i pół roku, był dla mnie najważniejszy, świata poza nim nie widziałam, to ze sobą przeżyliśmy swój pierwszy raz... Potem wyjechał na studia, zdradzał mnie przez 3 mce , rozstaliśmy się(po rozstaniu i dowiedzeniu się o zdradzie cierpiałam bardzo, miałam depresje). I tak o to po 5 mcach od rozstania poznałam mojego obecnego faceta, zafascynowaliśmy się sobą od pierwszych chwil spędzonych razem. Dziś spotkałam się z moim ex, nie byłam sam tylko z koleżanką, oczywiście na to spotkanie wystroiłam się... To chore czy Wy też tak macie, ze się stroicie gdy wiecie, zę wasz ex ma was zobaczyć?? Czasami leżąć na łózku myślę o byłym, o tym co było i czasami mi żal, że to nie tak miało być... To chore ale mam dwa światy... Ten z moim obecnym, z którym czuje sie szczęśliwa i tam na drugim planie jest ex, o któym ie potrafię zapomnieć... Choć bardzo bym chiała... Czy byliście lub jesteście w podobnej sytuacji, ze przeszłośc sie za Wami ciągnie mimo iż nie ma to już dzisiaj większego znaczenia?

jak by mnie facet 3 miesiące zdradzał to jakbym go spotkała potem to zapewne walnęłabym z liścia albo z buta :O na pewnooooo by mie nic nie pikło na jego widok gdyby sie tak zachował :O

Wcześniej tak było, nienawidziłam go szczerze, gnoiłam jak psa... A teraz po 2 latach... Ciągle gdzieś siedzi w mojej głowie....

Gość to tylko teoria

Gość olga 12
nie zazdroszcze ci tego uczucia sama tak kiedyś miałam beznadzieja

To jak nikt nie był w takiej sytuacji??

Gość przeszlosc nas sledzi..
hej... tez tam mam.. moj byly tez mnie zdradzal.. rozeszlismy sie...to z nim przezylam swoj pierwszy raz:O Zwiazalam sie z kims innym..minely 4 lata a ja wciaz nosze tamtego w sercu..wspominam.. mysle jakby bylo..gdyby bylo... najgorsze jest to ze sie ozenil..z przymusu..(wpadka:( ) i to mnie jeszcze bardziej zdolowalo... :( ciekawe kiedy o nimzapomne..?