Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no co byście powiedzieli

A co powiedzielbyściei o dziewczynie która mając 20 lat jeszcze nigdy się znikim

Polecane posty

Gość no co byście powiedzieli

nie całowała???

Gość .no i co z tego
:o

Gość co mnie to obchodzi

Gość jhkgj
Heh,ja też tak będę miała bo mam 18 i też jeszcze nie bo właśnie czekam na tego właściwego a nie zanosi się żebym go znalazła....Nie to żebym rozpaczała :D :P

Gość a co powiecie na taka
ktora ma 29 i z nikim sie nie calowala, nie trzymala za reke o byciu z kims nie mowiac :-0 mam taka kolezanke ale to juz ciezki przypadek

Gość roberrcik
az taka brzydka jest?

Gość a co powiecie na taka
wlasnie nie jest brzydka ale dziwna i nie potrafi z ludzmi rozmawiac

Gość hdldhl
Ja sie pierwszy raz calowalam majac 21 lat, wiec spoko :) I wyobrazalam sobie ze inaczej to sie odczuwa, ze inaczej smakuje, ale nie bylam rozczarowana, bo to tak czy inaczej mila rzecz :) Teraz mam 25 lat i nacalowalam sie juz wystarczajaco, troche mi to spowszednialo ;)

Gość kanapka z serem
a co mnie obchodzi cudze zycie erotyczne czy towarzyskie nic bym o niej nie powiedziała

znam kilka takich. są ładne, zadbane i bardzo mądre, ale niestety strasznie zakompleksione i przez to zupełnie niedostępne. wymarzone kandydatki na żonę :)

Gość brutalna prawda
co bysmy powiedzieli? Jak jest ładna to jest marzeniem przegrańców jacy to czasami pisza na forum (maja po dwadziescia pare lat i nigdy nie mieli dziewczyny), jak jest brzydka to sama przegrała życie:o

Gość pasztettt
:D:D:D

Gość kurza stopaaa
A co powiecie na taka - to nie jest dziwna osoba, ale prawdopodobnie chora na fobie spoleczna, a tym samym - nieszczesliwa. to jest naprawde okrutna choroba, szkoda ze tak malo osob stac na zrozumienie... :(

ech... takie dziewczyny nie są marzeniem tylko i wyłącznie przegrańców ... a raczej wszystkich rozsądnych facetów, których marzeniem nie jest bycie z dziewczyną która \"z miłości\" była już z 10 facetami

Gość zalamujecie mnie
gdzie jest napisane ze maja 20 lat trzeba miec juz calowanie za soba? nie trzeba. i fobie nie maja tu nic do rzeczy.

Gość jhkgj
No niby nie jest powiedziane ale ja się trochę dziwnie czuję jak pomyślę że wszystkie dziewczyny z mojego otoczenia mają za sobą to a nawet wiele więcej :P I chyba by mnie wzięły za nienormalną jakby się dowiedziały że ja jeszcze nigdy nic.Tym bardziej że jestem całkiem normalna,z wyglądu i w ogóle... :D

Gość nie wierze ze
WSZYSTKIE! pewnie polowa tez nic i tylko sie chwala zeby nikt nie pomyslal ze cos z nimi nie tak.

Gość jhkgj
No może ale akurat te najgorsze paszczyle to wiem na pewno że tak

Gość Studętka *II
No i co z tego! Moze co innego woli. Nie dajcie sie oglupiac tymi "pismami dla kobiet, w ktorych tylko o tym, ze orgazm miec musisz, bo jak nie, tos parszywa.

wy nie macie innych problemów przecież to normalne nie bedziesz sie przecież rzucać dziewczyno na byle smoka tylko po to żeby nie zostać w tyle za resztą rówieśników

Gość prawiczek 25 lat
Ja się też nie całowałem

chyba lepiej poczekać aż się zakochasz..., niż całować się z przymusu z brudnym gostkiem w dresach na wiejskiej dyskotece. w sumie jak wolisz... na pewno ktoś czeka na ciebie ;)