Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Destiny Child

Czy wierzycie w przeznaczenie?

Polecane posty

Gość Destiny Child

Np. to, ze ktos jest komus pisany??? i nawet jesli sie rozstanie, to i tak bedzie znowu razem?

Gość kompletnie mie wierze

Gość szukaj a znajdziesz
Nie wiem czy wierze ale wlasnie tak bylo z moim mezem i ze mna

Gość szukaj a znajdziesz
ale chyba to jednak bardziej efekt dzialania feromonow a nie przeznaczenia ;)

Gość siekiera motyka piłka nóż
zdecydowanie nie wierzę

Gość sandra 11111
ja tam troche wierze:))

ja wierzę. Mając 16 lat wyjechałem na 3 lata za granicę. Poznałem tam dziewczynę, Polkę, która przyjechała tam w tym samym czasie co ja i na takich samych zasadach. Po jakimś czasie zostaliśmy parą. Wróciliśmy po trzech latach, do tego samego miasta w Polsce. Rozstaliśmy sie, po czym okazało się, że jesteśmy na tej samej uczelni i kierunku. Zeszliśmy się znowu na jakiś czas. We wrześniu wyjeżdżam na roczne stypendium do jednego z Europejskich miast. Miesiąc po tym jak się dostałem na ten wyjazd, dowiedziałem się, że ona akurat tam się przeprowadza i najprawdopodobniej znowu wylądujemy na tej samej uczelni. Moje uczucia co do niej się nie zmieniły. Nadal ją kocham, mimo tego że od tamtej pory miałem inne dziewczyny. Wydaję mi się... a nawet jestem pewien tego, że do siebie znowu wrócimy. Obydwoje dojrzeliśmy do poważnego związku. Myślę, że to jest właśnie przeznaczenie.

Gość frapee
trudno nie wierzyć w nic.

Gość frapee
a ja wygrałem życie - - więc jednak wierzysz. w przypadek.

Gość sandra 11111
moj byly powiedzial mi kiedys, nie uciekniesz przed przeznaczeniem, nie jestesmy razem, ale caly czas kolo siebie:)))

Gość frapee
Zazdroszcze facetom... :P Jak to napisałeś .. "po porstu nie myśleć" hmmm

Gość frapee
"wystarczy się nie zastanawiać" :P

Zeebeedeee --> masz za.je.bistą stopkę!!! Byłam na Twojej stronie - jest odlotowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super!! :)

nie wierze. aczkolwiek uważam że nasz przebieg życia jest spowodowany pozornie nic nie znaczącymi wydarzeniami a które potrafią zmienić wszystko... :o (tak zwany \"efekt motyla\")

Gość p. Justynaaaaa
Wierzę.:)

Gość taka_malayka
Ja nie wierzylam.. do tej pory.Bylam z facetem ponad 5 lat,pozniej zaczelo sie miedzy nami psuc,rozstalismy sie,w tym czasie mielismy innych partnerow,potem sie zeszlismy,bylismy ze sobo kolo roku,potem znow rozstanie..inni partnerzy..i zero kontatku ze soba przez 2 lata.Przypadek sprawil ze spotkalismy sie ktoregos dnia,zaczelismy sie spotykac,duzo rozmawiac,on mi powiedzial ze mial kilka dziewczyn,ale do zadnej nie czul tego,co czuje do mnie,ze ja bylam jego prawdziwa miloscia i ze tak chyba zostanie do konca jego zycia.Nie wiem co mam o tym myslec,nie wiem czy to przywyczajenie...zeszlismy sie.Nie wiem co bedzie dalej...ale chyba jestesmy na siebie skazani,bo bez siebie jest nam ciezko.