Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna_ja

Co Wam poprawia humor w najgorszych momentach?????

Polecane posty

Gość smutna_ja

Czy macie coś takiego co pomaga Wam przetrwać nawet najcięższe chwile??Szukam czegoś takiego bo przeżywam najgorszy jak dotąd okres mojego życia.Przyjaciólka wyjechała a chłopaka nie mam.Podrzućcie jakąs myśl

Gość gość
Dobre slowo kolezanki. A w domu, muzyka trance. Lub szykowanie sie na rower.

Gość gość
Pytanie: "Co Wam poprawia humor w najgorszych momentach?????" Odpowiedź: "darcie lacha z przegrywow na forach dla stulejarzy" Widzę tu pierwsze objawy uzależnienia od forum kafeteria. Po zapoznaniu się z tym jak wygląda to forum nastąpiła gwałtowna erupcja ego i zanik samokrytycyzmu. Balonik się pompuje :) Dalej mamy samooszukiwanie się, choć w głowie już coś świta ale nie może w to uwierzyć i wypiera się. Zobaczcie na pytanie, tam jest "w najgorszych momentach", i co autor odpowiedzi robi? Ano siedzi ciągle "na forach dla stulejarzy" i robi "darcie lacha z przegrywow". Robi to ciągle a sam twierdzi że robi tak w najgorszych momentach. Sam siebie oszukuje że wszystko jest z nim ok. Do tego jest ciągle na forach dla stulejarzy :classic_cool: Już się uzależnił od kafe :classic_cool: Teraz będzie faza wyparcia :classic_cool: