Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie smutna

czemu moj maz potrafi mnie tak ranic

Polecane posty

Gość taka sobie smutna

Czasami wydaje mi sie ze mamy wzoraowe malzenstwo, moj maz jest ogolnie bardzo lubiany a czasami potrafi mi tak dopiec ze nie umiem sobie potem przez pare dni dac rady z tym. A najgorsze jest to ze on sobie nawet nie zdaje z tego spawy

Hej kochana, nie przejmuj się, tak to już z tymi mężami. Wszystko dlatego że to najbliższa osoba.

Gość taka sobie smutna
i pewnie dlatego boli najbardziej

Gość taka sobie smutna
tylko szkoda ze czasami nie mozna pomyslec bo to podobniez nie boli

Wiesz co, ja czasami myślę że panowie nie są zdolni do okazywania empatii, wszelkiego współczucia i nawet im do głowy nie przychodzi że robią coś nie tak. ja się nauczyłam poprostu nie przejmować i iść z podniesioną głową;-)

Gość taka sobie smutna
Ja tez sie staram ale czasami w srodku tak boli ze chce sie wyc

Gość taka sobie smutna
Ja wiem ze oni mysla inaczej niz my ale czy tak trudno czasami zastanowic sie co sie mowi

jeśli aż tak źle jest, to może nie dobrze mieć takiego męża ?? Wszystko w granicach zdrowego rozsądku....

Gość taka sobie smutna
jakbym umiala sobie odpowiedziec na to pytanie to byla by polowa sukcesu :(

Ech, tak zdawkowo, to nie ma co gadać. Trzeba by fakty analizować, jakbyś chciała to pisz, podzielę się z tobą opinią na ten temat. Zawsze fajnie wiezieć gdzie dla innych są granice przyzwoitości;-)

Gość taka sobie smutna
Chodzi o male rzeczy a one najbardziej bola. Czasami w jakies wymianie zdan powie cos co dla niego wydaje sie niczym a mnie jako kobiete boli. Ostatnio zapomnial o moich urodzinach fakt ze nastepnego dnia sobie przypomnial ale to juz nie to samo

Gość kozie kopytko
stwierdza jedno CHAM,dla Ciebie 🌼

Gość taka sobie smutna
a chyba najgorsze w tym wszystkim jest to ze on mysli ze jest najlepszym mezem pod sloncem i nigdzie lepszego nie znajde. A juz od trzech lat nawet za 1zl prezentu od niego nie dostalam na zadna okazje

Gość taka sobie smutna
a dodam ze powodzi nam sie niezle i nie jest to kwestia pieniedzy. Twierdzi ze moge sama isc sobie kupic co chce a przeciez to nie to samo.

Gość poufne informacje
wspolczuje ci, trafilas na debila. przed slubem tez byl taki? pozdrawiam

Gość ale ja jestem
jesli chodzi tylko o to, że nie kupuje ci prezentów to chyba przesadzasz, uwierz, że są o wiele gorsi "mężowie". A ty chyba jesteś trochę rozpieszczona ;)

Gość taka sobie smutna
pisze ze jest to jedna z przyczyn ktora mnie boli w naszym zwiazaku. Ktos prosil o przyklady to podalam. Ale jak ktos nie umie czytac to trudno

Gość bleblebled

Gość Ochlapek
..o rany, piszecie jakby mimo cierpienia miala sie cieszyc ze ma w ogole meza...ludzie, to juz nie te czasy...Twojego meza zachowanie podgrywa troche na kogos kto lubi od siebie uzalezniac...slowa jak lepszego nie znajdziesz zmniejszaja wartosc Twojej osoby...a czemu mialabys lepszego juz nie miec...moze mu wlasnie o to chodzi,sam w strachu proboje Ciebie zazstraszyc i od czasu do czasu pokazuje Tobie (upakarzaniem) gdzie jest Twoje miejsce...a teksty w stylu sa gorsi nie sa chyba na miejscu, przeciez Ty sie z tym zle czujesz, wiec postaraj sie to zmienic...trzymaj sie

Gość taka sobie smutna
dzieki za slowa wsparcia. Trudno jest czasami poradzic sobie z tym wszystkim. To juz jest 7 lat. Napoczatku jak zawsze byla bajka a teraz widze ze jest coraz gorzej. Ja rozumiem ze jest zycie codzienne i praca ale oprocz tego czlowiek zasluguje na jakies uczucia od partnera

Gość rybek24
ach jak ja to doskonale rozumie.... ja też mam takiego męża i w dodatku jestem sama tzn bez zadnej kumpeli bo przeprowadzilismy sie do nowego miasta gdzie on tu studiowal i ma mnostwo xnajomych a ja siedze w domu z dzieckiem na razie....

Gość rybek24
kurcze przez ostatnie miesiace to caly czas zaluje ze z nim jestem tylko maly synek rozwesela mnie

Gość rybek24
w dodatku zawsze myślalam ze bede wiecznie zakochana bo moze i jestem ale... pojawil sie kolega męża ktory jest dla mnie bosssko idealny ale.... to tylko marzenia ktore nie chca umknac z glowy...

Gość taka sobie smutna
problem w tym ze ja mam tez takie mysli. Jest ktos na horyzoncie i sama nie wiem czy to pomoze czy przyczyni sie do konca naszego malzenstwa

Myślę, że odpowiedź na pytanie z tematu brzmi: bo jest płci męskiej. Oni nie pamiętają o datach, nie są domyślni, nie czytają w myślach, często mają \"brutalne\" poczucie humoru. Jeśli chcesz, żeby Twój mąż pamiętał o Twoich urodzinach i coś Ci kupił, to musisz mu PRZYPOMNIEĆ i POWIEDZIEĆ WPROST co chcesz dostać, dodając wyjaśnienie, że jest to dla Ciebie ważna sprawa. Mało romantyczne, ale za to skuteczne. Mężczyźni są na ogół prostej konstrukcji i nic prócz prostoty do nich nie trafia.

Błędnie założyłaś, że Twój mąż jest taki jak Ty i jeśli coś niezręcznego powie, to myśli to samo, co Ty byś myślała, mówiąc coś takiego. Gwarantuję Ci, że tak nie jest, najpewniej on nie ma złych intencji i kompletnie nie rozumie, dlaczego Ty się czujesz dotknięta. Mnie mój Miś nazwał ostatnio \"starą kurą\" - na szczęście rozumiem jego poczucie humoru i śmialiśmy się z tego oboje, bo wiem, że nie tak o mnie myśli, co mogę stwierdzić po wszystkim co robi, żeby mi dogodzić. ;) Oni w ogóle są lepsi w robieniu niż gadaniu... Jeśli mąż umyje Ci samochód, to się czyta \"kocham Cię\". :D

Gość ablablabal
facet to zawsze facet, bezmozgowie totalne