Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuyuuu

POMOCY!!! Pękła gumka!!!

Polecane posty

Gość fuyuuu

Właśnie przed chwila pękła gumka,,, Co mam zrobić? Jutro do gina po Postinor (może wystarczy na pogotowie???) - jaką Postinor daje gwarancję??? Ile % ? Boże, gdzie mam się zwrócic o pomoc?

Gość fuyuuu
Jezu, ludzie, nikt nie wie?! Ja tu siedzę i ryczę

Gość takajednao
nie rycz, ze pekla nie zanczy ze zaszlas w ciaze... ile kobiet sie stara o dziecko miesiacami... a tak pozatym poczytaj w internecie..jest duzo na ten temat.. tabletki itp.. na kafeteri swiat sie nie konczy..wez sie w garsc:)

Gość fuyuuu
czytam, wlasnie siedzę i czytam, ale wolę "naocznych" świadków którzy tego próbowali. w ilu % jest pewna ta tabletka? Czy jeśli miałąm stosunek jakieś pół godziny temu, to czy jeśli jutro wezmę Postinor, zajście w ciążę będzie uniemożliwione? Co jeśli ginekolog umowi się ze mną dopiero na wieczór? Czy z każdą godziną prawdopodobienstwo ciąży jest większe? Okres rozpoczął mi się 8 dni temu, parę dni temu skonczyl - sami widzicie że prawdopdoobienstwo jest duże.

Gość fuyuuu
jest, bo plemniki żyją bodaj 48 lub 72 godz w ciele kobiety. Jutro jadę do gina, postaram się jak najszybciej. Ile taki Postinor kosztuje? Czy daje wysoki % pewności?

owszem, plemniki żyją, ale istnieje coś takiego jak owulacja i punkt znajdowania się jaja w jajowodzie :) procent... nie pamiętam indeksu Pearla, ale zasadniczo blisko stu.

Gość fuyuuu
jestem taka głupia :( spotkanie z byłym chłopakiem który chwilowo jest w Polsce... wino, przytulanie... Boże.... NIE MOGĘ BYĆ W CIĄŻY, nie mogę!!! Na szczęście powiedzial że jutro załatwi ze mną wszystko - zawiezie mnie do gina i do apteki. Jezu, cały miesiąc horroru mnie czeka ;(

Kosztuje sporo,chyba z 70zł,albo coś koło tego,nie pamiętam dokładnie.Miałam podobną sytuację kilka miesięcy temu.Pognałam rano do gina,pierwszą pigułkę połknęłam ok.godz.10.Trochę się bałam kiedy przeczytałam w ulotce o możliwych działaniach ubocznych,ale na szczęście na własnej skórze nie doświadczyłam.

Gość fuyuuu
a jakie mogą być skutki uboczne? Ja kiedyś mialam dośc podobną sytuacje, tylko że wtedy wpadka byla z chloapkiem którego kochalam, z którym bylam i dziecko nie byłoby aż taką tragedią, ale po prostu wtedy nie chcieliśmy - gin mi przepisał zwykłe tabletki antykoncepcyjne i kazał wziąc dwie od razu i dwie wieczorem. W ciąz nie byłam, ale nie wiem czy to dzięki temu.

Gość muzzikkkk
jednak prezerwatywa to nie jest wcale taki dobry srodek antykoncpcyjny jak niekotrzy zachwalaja, na przyklad mowia, ze chroni przez aids . i co? jak peknie to nie chroni? ja np bym nie ryzykowal nawet w prezerwatywie uprawiac seks z kims co do kogo nie mam pewnosci no i zabezpieczenie przed ciaza tez nie za bardzo jak widac

Gość muzzikkkk
ja cos slyszalem piąte przez dziesiąte, ale chyba od jakichs zagorzalych katolikow, wiec nie sa to informacje bardzo pewne, ze ten postinor jest szkodliwy dla zdrowia i ze mozna go brac tylko zadko. no ale przeciez od tego jest zeby brac zadko, chyba nikt nie bierze tego codziennie

Gość muzzikkkk
i co, znalazlas juz rozwiazanie? przeciez niektore apteki (tak zwane dyżurne) są czynne całą noc. Przynajmnije w dużym miescie takim jak moje. Nie wie jak u Ciebie....

Gość OŻESZ W MORDE
ona pewnie jest ze wsi. do miasta będzie teraz jechać kilka godzin aż z tych nerów poroni tego plemnika :)

Gość pekła gyumka u kaleson
jajca wisza jak salceson na bank bedziesz w ciązy to kara za twa kurewska nature , zobaczysz wspomnisz me słowa potrafie przewidzieć przyszłość , widze ciebie z dzieckiem pzdr wrózka Aninja

Gość fuyuuu
Mój ginekolog powiedzial że dopiero o 17 :/

Gość Janina - Radio Maryja
nie zabijaj tego dziecka ! Bog Cie kocha ! Nie rań go !!! Módlmy się za mlodą mamę aby Bóg jej nie opuścil i dal sile w trudach życia. Alleluja ! Chwalmy Pana !

Gość kasztaniaki
Nic sie nie martw, mialam taka sytuacje miesiac temu. Lekarz przepisal mi Escapelle pigulke ,,po" i wszystko skonczylo sie dobrze. Ale z gumek przerzucialm sie na tabletki...

Gość KOCHAM CIE ANULKA

Gość Amnesty
A jakich gum uzywasz?

Gość Amnesty
ja od b.b dawna uzywam gum z Lidla-niemieckie i solidne.Są super,bo zapachowe i kolorowe,polecam!