Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Motylek...

Bioterapeuta a trudnosc w zasypianiu

Polecane posty

Moj mąż ma właściwości energobioterapeutyczne. Nie pracuje w tym \"zawodzie\", ale wielokrotnie pomógł rodzinie, mi także. Najbardziej skuteczny jest w likwidowaniu stanów przygnębienia, czy zdenerwowania. Jego obecność działa wtedy jak balsam, choć nic szczególnego nie robi, żeby zaradzić \"chorobie\". Otóż występuje u mnie problem z trudnością zaśnięcia, gdy obok śpi mąż (to nie to, o czym myślicie :D ). Wygląda to w ten sposób, że gdy już zasypiam, a mąż jeszcze nie śpi, to nie ma żadnego problemu - po prostu zasypiam, nawet w jego ramionach. Ale gdy on już zaśnie, to mi, bez względu na to, czy już śpię, czy jeszcze zasypiam, w jednym momencie sen przechodzi, jak ręką odjął. Nie jestem w stanie zasnąć przez długie godziny, choć przed chwilą oczy kleiły się i padałam ze zmęczenia. Zasypiam dopiero w drugim pokoju. Co o tym myślicie? Nawet po \"gorącej\" nocy z mężem i totalnym wyczerpaniu :D mam ten sam problem (uprzedzam tym ewentualne rady, aby przed snem zażyć trochę \"relaksu\" :D ). Myślę czasami, że to może jest tak, że w ciągu dnia mój mąż oddaje ludziom swoją energię, a w nocy doenergetyzowuje się i przy okazji ściąga ją ze mnie. Proszę o odpowiedź osoby, które coś wiedzą na ten temat. Mój pierwszy mąż był typowym wampirem energetycznym, który często dawał się we znaki, ale w dzień. Wieczorem zasypiałam przy nim bez problemu, a całą noc spałam jak niemowlę. Sama w łóżku też śpię jak niemowlę. Obecny mój mąż w ciągu dnia działa jak balsam, ale nocą przeżywam koszmar, zwłaszcza na wczasach, gdy mamy wynajęty jeden pokój (spanie na oddzielnych łóżkach nie rozwiązuje problemu).

Gość nie bardzo wiem o co
pytasz? osobiscie nie wierze ani w wampirow energetycznych ani w jakies paranormalne zdolnosci, jedyna rada to tabletki nasenne albo powiedz mu zeby czekal az usniesz a potem sam zasypial :-)

To nic nie da, bo kiedy on zasypia po mnie, to ja się automatycznie wybudzam. Ale dzięki za reakcję. Wejdź w google, poszukaj i poczytaj o wampirach energetycznych i bioterapeutach, zapewniam, że istnieją.