Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zynfrydo

DZIŚ CHCE ZROBIĆ PIZZE DLA MOJEJ PANNY

Polecane posty

Gość Zynfrydo

hejka. Wczorajsza zupa to byl niewypal ale dziś jest knorr pomidorowa z torebki a nie z badziewnych mrożonek i dodam do tego makaron. Potem chce zrobić pizze ale nie wiem jak ? zamawiać nie będę bo musze sam zrobić. Niech wie,że nie siedze tu bezczynnie. A może jakieś ciasto proste ?

Gość Zynfrydo
mam w duppppppie twoje usta, zabieraj sie z mojej pizzy !!!!!!!!!!!

wpisz w googlach slowo PIZZA i tam bedziesz mial/a rozne linkib:) A jak pisalas/es,ce nie chcesz siedziec bezczynnie aby Twoja mamuśka wiedziala co robisz to hitem tego sezonu sa pierogi ze szpinakiem badz nalezniki ze szpinakiem,BAardzo cbardzo latwy przepis,Tez znajdziesz w necie:)

Gość Zynfrydo
dzięks :) skąd wezme drożdże ?

wpisz w googlach slowo PIZZA i tam bedziesz mial/a rozne linkib A jak pisalas/es,że nie chcesz siedziec bezczynnie aby Twoja mamuśka widziala co robisz to hitem tego sezonu sa pierogi ze szpinakiem badz naleśniki ze szpinakiem,. Baardzo, bardzo latwy przepis. Tez znajdziesz w necie -- naniesione poprawki :) ech te literowki hehehe :P

Gość Zynfrydo
kiedy to robić ? ona wraca o 17:50

tylko pamietaj zeby upieklo sie ciasto to najlepiej pic na plycie albo bezposrednio na kratce. jesli masz tylko brytfanke to wez albo wyzsza temp albo musisz dluzej piec ja zawsze ostatnie 5 min wlaczam na opiekanie i jest super rumiana

Z firmy Knorr idzie kupić ciasto do pizzy w proszku. Łatwe do przyrządzenia i naprawdę smaczne. Połowę sukcesu będzies miał za sobą:)) Pozdrawiam.

drozdze sa w sklepach - w lodowce- do tego przepisu wystarczy 1 kostka. jesli nie znajdziesz takich to zawsze sa drozdze w proszku ale nie polecam takiej pizzy

Gość Zynfrydo
zaraz zobacze czy mam wszystko i biore sie :)

jak nie masz doswiadczenia to proponuje zaczac okolo 16.20. najpierw wyrob sobie ciasto i odstaw zeby uroslo, a w tym czasie zrob sos i pokroj wszytko, co chcesz na niej nalozyc. w miedzyczasie wlacz piekarnik. i tak okolo 17 wstaw wszytko do pieczenia

nie rob teraz. jak ciasto za dlugo bedzie stalo to opadnie, a skladniki wyschna

Gość lklklklklklkk
"...dla mojej panny" :/ Brzmi to jak slowa wypowiedziane przez prawdziwego osiedlowego zioma ;)

Gość Zynfrydo
heh :) dzięks :) na razie gotuje się marakron do zupki, dobrze że dziaciak śpi spokojnie