Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samba samba25

od dzis lody tylko obrzezanym

Polecane posty

Gość mac
Nigdy dokladnie tego co pod skorka nie umyjesz? Hehe. To ty wogole widzialas penisa na oczy i "odciagalas" te skorke. Ech co za ludzie :/

kociaczek to było fajne. Dziewczyny brechtają się jak trzeba. Spróbuj tak lub podobnie z koleżankami.

Gość BEZ ORGAZMU
jestescie nienormalne! co to za kutasek bez napletka to jest najslodszy widok jak mu obciagam i potem patrze z namietnoscia. nie wyobrazam sobie tego inaczej a jak nie pasuje to nie brac do buzi tych cudnych sprzetow. to powinno obojgu sprawiac przyjemnosc a nie tylko facetowi. jak robie laske mojemu misiowi to moja szparka odrazu robi sie mokra a jak wy tak nie macie to lepiej nie robcie czegos co nie daje wam satysfakcji:)

przecież podczas wzwodu cała ta skórka schodzi i odsłania całą główkę, co to za gadanie że nie da się umyć nigdy do końca? mam wrażenie że nigdy nie widziałyście na oczy normalnego penisa skoro tak piszecie ;) Mój facet jest nieobrzezany, ma ta skórkę ale co z tego? Jego penis jest czysty i nie śmierdzi :) nie wiem gdzie wy spotykacie tych facetów, skoro macie takie doświadczenia :)

kociaczek ja też nie mam naście lat a dla mnie wygląda to fajnie. Zabawa bez seksu. I brechty na całego.

Gość nie obrezzanym
a ja bym za nic na swiecie nie chciala zeby moj facet sobie cos wycinal, kocham takiego jakiego Bozia stworzyla i tyle

Gość roxeczka91
dla mnie facet bez lub z krotkim napletkiem w zwisie jest super pociagajacy a taki z wiszaca skora poprostu nie i juz. pewnie ze kazdy decyduje o tym czy sie obrzezac czy nie ale chlopacy tez od nas wymagaja np. golenia sie tam i co robimy to bo to i dla nich i dla nas mile. mysle ze tak naprawde to opor przez pojsciem do lekarza i oczywisty lek przed tym jak bedzie pozniej, czy sie bedzie podobalo itp. decyduje o oporze chlopakow. trzeba ich spokojnie ale konsekwentnie przekonywac

Gość roxeczka91
Każdy facet powinien się starać aby mi się podobać i basta. Macie usuwać skórki bo ja tak chcę. A ja się golę bo mój sąsiad lubi wygolone.

Gość mac
Czuj roznice. Golenie sie jest odwracalne, a obrzezanie juz nie. Poza tym, jakos nigdy od zadnej kobiety nie domagalem sie golenia, wiec nie generalizuj. Ok mam pytanie czy dalabys sobie obciac lewa piers bo akurat dla twojego faceta byloby to tak gigantycznie podniecajace?

Gość musialyscie wiele
"zagranicznych" penisow przetestowac, bo w Polse obrzezanie nie jest zbyt popularne...wole nie myslec co mowia o takich dziewczynach. za to zanim spotkalyscie obrzezanego to te z napletkiem byly ok..

Gość roxeczka91
wiadomo ze tak naprawde napletki sa zbedne. po ich obcieciu nic sie facetowi nie dzieje zlego, a piers to co innego. natomiat gdybym miala duzego motylka tybum bez gadania dala go sobie przystrzec

Gość roxeczka91
Zbędna jest też śkepa kiszka, wyrostek robaczkowy i kość krucza. Jutro idę to wszystko usunąć. Oczywiście nie zapomnę też o zbędnej łechtaczce i wargach sromowych :)

Gość mac
Mozesz spokojnie zyc bez jednej. Dla czego uwazasz ze sa zbedne. Ja jakos ufam milionom lat ewolucji.

Gość =o=
czyli co ? mowicie ze obrzezany penis nei smierdzi? o k urcze... ale w polsce jest malo obrzezanych kolesi

Do autorki- rób co chcesz. Nie posiadam medycznych wskazań do pozbawienia się tego kawałka ciała, a jeżeli każdy się z tym rodzi- to po cholere tego się pozbywać? Ktoś napisał żeby \"ciągnąć\" arabom, żydom itp. A czy ktokolwiek się zastanawiał nad potrzebą wykonywania tego zabiegu? Nie masz stulejki- nie potrzebujesz zabiegu, ani obrzezania całkowitego, ani częściowego. Nie jesteś żydem? Nie potrzebujesz obrzezania. Nie jesteś muzułmaninem- nie potrzebujesz obrzezania. Nie jesteś tłustym, zidiociałym amerykaninem wierzącym że hamburgery rosną na drzewach, a coca-cola tryska z naturalnych źródeł, i myślisz ze napletek może doprowadzić do chorób psychicznych/homoseksualizmu/zoofilii itp.- nie potrzebujesz obrzezania. Ale jeżeli spotkasz kobietę która zabawiła się z Panem Serem i mało co nie puściła hafta- poprostu umyj! Ale jeżeli jest nieestetyczny (jak te zdjęcia pokazane na forum kilka tematów niżej) proponuję wizytę u urologa- juz jednak dla samego komfortu nie posiadania pijawkopodobnego czegoś. BTW. Chyba na tamtej stronie były pokazane wszystkie możliwe kombinacje brzydoty członka- co z tego że długi, skoro brzydki jak noc? ;P

Gdybym był kobietą- to bym się zdegustował nawet na samą myśl o czymś takim. To są jakieś zdeformowane mutanty...

Gość Oonaaaaa
Was chyba pogieło sorrry:O Kiedy mój facet ma wzwód to jego skóra praktycznie jest napięta na całym penisku i wszystko jest super odsłonięte:) kiedy nie to napletek zasłania mu może 1/3 główki? i NIGDY (jesteśmy razem 2 lata mieszkamy ze sobą) nic mu tam broń boże nie śmierdziało a obrzezany nie jest i całe szczęście bo w życiu bym się na to nie zgodziła:O jak oni sie mają obrzezać to pewnie my obowiązkowo po 15 roku życia mamy mieć wszczepiane silikony skracane wargi sromowe itp, jasne to może wszystkie noworodki od razu pod nóż żeby broń boże od normy nie odstawały.

Gość roxeczka91
wszystko wskazuje na to ze my wolimy bez napletkow a chlopacy z nimi i tu zawiazuje sie problem. oczywiscie kazda z nas jak sie zakocha to liczy sie uczucie a nie wyglad penisa, no moze nie do konca, ale z tego forum jasno wynika ze dziewczyny w Polsce, przynajmniej te interesujace sie sexem maja takie a nie inne upodobania. mysle ze to wcale nie jest wynik kontaktow z Arabami, Murzynami i Bog wie z kim jeszcze tylko czystego poczucia estetyki.

Gość z Warsztatu u chłopaków
ja mam obrzezanego i czasami to moge po godzinie az mi to przeszkadza i ile sie trzeba napocic a panne to juz tak bolało ze uciekała przedemną

Gość poczucie estetyki
nie pozwalałoby wam obnosić się z motylami po kolana i zwiędłymi cycami. Ponadto, wypowiedzi kilku wariatek nie świadczą o upodobaniach całej populacji

macie pecha panowie bo kobiety coraz wiecej poznaja mezczyzn z zachodu a tam prawie wszysy sa obrzezani. a jak juz kobieta raz takeigo widziala na wlasne oczy lub miala z tkaim sex to do takiego z napletkiem juz nie wroci:) to tak jakby porownywac jazde bmw a maluchem :) ale kazdy z was panowie moze miec w spodniach to \"BMW\" tylko troche odwagi

Gość roxeczka91
jasne ze nie swiadcza ale gdzie te glosy dziewczyn zachwyconych napletkami????? a my tez nie jestesmy wariatkami

Gość marek donio
jak dokladnie ta strona ma adress btw???

Gość poczucie estetyki
widzę, że niejedno BMW już w majtkach miałaś. Pewnie nedługo zamarzą ci się traktory :P

Gość poczucie estetyki
A ilu jest obrzydzonych motylami? I co? Jest nakaz obcinania motyli?