Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoliii31

ślady po pryszczach,kto ma podobny problem!!!???

Polecane posty

Gość zoliii31

od jakiegoś już czasu mam ślady po pryszczach i jestem tym zrozpaczona!!,nie wiem co z tym zrobic, jaki krem kupic...zaczynam tracic nadzieję że to cholerstwo w ogóle zniknie:(((pomocy

to witaj w klubie...ja meczę sie z nimi odkąd mam krosty w ogóle...ale jest podobno na to sposób i bede go próbowała wewrzesniu to....kwasy medyczne..

hej,tez tak mam.Od pewnego czasu.Tzn gdzies tak od roku na policzku zawsze cos mi wyskakuje i jak wycisne to mam blizny ktorych nie moge sie pozbyc.Mam je juz prawie pol roku i troszke bledna ale nie zeaszly zupelnie;::((((Juz nie wiem co mam robic,one wygladaja strasznie!!!Takie siniaki,fioletowe:((

No ja tez bede kwasami je probowac wyleczyc,ale to dopiero po wakacjach:)

Agula a powiedz mi czy wiesz tak mniej wuecej ile u ciebiew mieście kosztuje taki jeden zabieg kwasamio medycznymi?bo wiesz że robi się od 2 -6 zabiegów

Gość zoliii31
ja pryszczy nie wyciskam i i tak zostaja mi te paskudne ślady:( a nie wiecie czy może jest jakiś krem na to bo zabieg pewnie jest drogi....

Tzn nie wiem ile taki zabieg kosztuje bo na razie rozmawialam z moim dermatologiem ogolnie o kwasach ale nie o cenie,potem sie bede martwic o cene jak juz bede chciala zrobic zabieg.A jezeli chodzi o kremy na blizny potradzikowe to one nic nie daja.Stosuje regularnie krem o nazwie no-scar i niestety nic nie daje,a dalam za niego ponad 40 zl

no-scar to może ten krem z perły?tak?u mnie taki zabieg kw.medycznumi kosztuje 120 zł i w przeliczeniu z warszawą to o połowe taniej;/:)

takto jest ten krem z perly:))Drogi i nieskuteczny:(Tzn ja jestem strasznie niecierpliwa chcialabym zeby mi od razu pomogl,a moze jak ktos go uzywa regularnie to mu pomogl:)ale coz tego jesli ja smaruje nim miejsca z bliznami jak zaraz w tym samym miejscu znowu mi cos w yskoczy i tak w kolko:(A jaki zabieg bedziesz robic/??Bo czytalam ze tych peelingow jest mnostwo....

to niejest peeling tylko kwas salicylowyo odpowiednim stężeniu z innym srodkami

ja tez mam ten problem,stosuje krem No-scar,ale dopiero od tygodnia,mam nadzieje,że beda jakies efekty:)

Gość a ja wlasnie od
kilku dni smaruje te slady witamina A. Wyczytalam gdzies, ze ta witamina dziala bardzo dobrze na skore albo moze tez byc Capivit A+E, ale do tej pory widze zerowy efekt...moze powinnam A i E stosowac, a nie tylko A? I dodam od siebie, ze Perla Inkow to gowno, a nie krem...totalnie nic nie podzialam na mojej skorze choc zuzylam 2, podkreslam DWA opakowania!

Gość ja chwalę sobie
Glyco- A. Poszukaj na ten temat w wyszukiwarce i na wizażu. Niestety nie na wszystkich on działa. Zapłaciłam za niego 48 zł, ale warto było:D

Gość blastula
hej, musicie isc do dermatologa. ja dostalam takie kremy i te plamy raczej schodzą! :)