Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona922

smsy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

piszcie jakies faje teksty smsów:)) wiadomosc intergalaktyczna :witaj malutki ziemianinie .Pozwol ze sie przedstawie jestem pozaziemskim przybyszem z planety ktora ty nazywasz marsem .Aby pozostac niewiedzialny przeistoczylem sie w smsa i w twej chcwili odbywam stosunek seksualny z twoimi galkami ocznymi .Wiem ze to ci sie podoba bo sie usmiechasz a teraz sie smiejesz co znaczy ze przezywasz orgazm .szybko przeslij to dalej bo jestem podniecony.Narazie było mi dobrze:)

Gość kukissss
fajne:):)))

Gość Tomcio z Paluch
tak fajne...dla 12 latka moze.

Zycze Tobie byś w prezencie dostal zajebiste piiiiii. By mikolaj zamiast brody mial dwa cycki, robil lody. Piekne dlugie blond warkocze i gorace mokre krocze. :P

Dziewczyny są jak pralki automatyczne. Jeśli się włączą \"do rozmowy\" to kręcą i kręcą bez końca.

Piles cos dzisiaj? Nie? Uwazasz ze nie masz powodu?! To popatrz w lustro...

Twoj operator sieci wprowadzil nowe taryfy. Twoja taryfa zalezy od wielkosci Twojego organu. Im krotszy tym taniej. Od dzisiaj mozesz dzwonic gratis!!!

Gość Ala i Ola
Rada psychologa: jeśli jesteś pracowity jak pszczoła, harujesz jak wół, a z pracy wracasz zmęczony jak pies - idź do weterynarza, bo prawdopodobnie jesteś osłem!