Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jaśmineczka

Wielbiciele języka włoskiego łączmy się

Polecane posty

Forum dla tych ,którzy kochają język włoski,są mistrzami w jego władaniu oraz dla tych,którzy swoją przygodę dopiero rozpoczynają (jak ja) Włoskiego uczę się na razie sama. Mam kilka podręczników i internet oczywiście - skarbnicę wszelkiej wiedzy...pozdrawiam wszystkich serdecznie,nawiążmy kontakt,poznajmy się ,wymieńmy poglądami,porozmawiajmy po prostu.

Gość Tomcio z Paluch
raczej topik dla tych osob, bo forum jest dla kobiet, ktore niekoniecznie kochaja jezyk wloski

Oczywiście masz rację... temat nie forum... ale co to za różnica... można wyć wścibskim nawet będąc facetem jak się okazuje...

Gość Ciao bella voglio parlare con
me? Io amo la lingua Italiana! Posso paralare pochissimo, ma

Gość voglio studiare questa lingua

Gość bella bellisima
powinno być voui parlare! scusa!

Gość Tomcio z Paluch
nie jestem wscibski, po prostu Cie poprawilem . Zamiast przyznac sie do bledu odwracasz kota ogonem.

Jak zaczęła się wasza przygoda z tym językiem? Ja pierwszą styczność z nim miałam juz od najmłodszych lat,bowiem w muzyce najważniejszy jest język włoski,wszystkiego określenia muzyczne musiałam poznać,aby móc grać ( skończyłam szkołę muzyczną,studiuję na Akademii Muzycznej). Od 7 roku życia wszystko się zaczęło.. najpierw były to pojedyncze słowa na określenie tempa charakteru utworu. Potem sama zaczęłam się głębiej interesować tym pięknym językiem.Pozdrawiam :)