Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka1989r

nie wiem co mam zrobic

Polecane posty

Gość anka1989r

sprawa jest taka poznalam pewnego chlopaka gadalismy bardzo dlugo na gg ale nigdy na zywo ale znalismy sie z widzenia.na gg poznalismy sie bardzo dobrze,mozna powiedziec ze z tej drugiej strony..ucczuciwej prawdziwej.ja sie zakochalam zale on mnie olal i wzial sobie taka pieknosc..mial moj numer komorki ale przez 2 miesiace sie nie odzywal a teraz pare dni temu wyslal mi zyczenia na imieniny teraz puscil sygnal..ja nie wiem co mam zrobic moze do niego cos napisac ale co bo ja nie wiem..on wie ze sie w nim kochalam ale najwyrazniej nie bylam w jego guscie..proste za gruba bylam..aa teraz schudlam wyladnialam..nie wiem zrobic cos i co to mogloby byc zebym sie tylko nie wyglupila Blagam o pomoc jakies pomysly bede bardzo wdzieczna za kazdy...

Gość Powiedz mi panie...
Kurde...Dziewczyno,co ma zanaczyć,ze wtedy byłaś gruba... Olej dupka...! Znajac zycie i tak sie z nim spotkasz ,dziewczyny takie są...

i to pisze (chyba) osiemnastoletnia dziewczyna?? brzmi na 14 - moze ona tez zauwazyl ta dziecinade

Gość doradzam Ci
może ma urodziny w grudniu - wtedy miałaby 17 :)

Gość anka1989r
dzieki za rady..no fakt za naiwna i za dziecinna jestem..glupia narazie

Gość ja Ci doradzę
zadzwoń do niego

Gość anka1989r
do ja Ci doradze dzieki bardzo ale co ja mam mu powiedziec jak juz zadzwonie..bo ja nie wiem czy on jest jeszcze z tym swoim bostwem:(:( a jak sie wyglupie.i nie bede mogla z siebie slowa wydusic???

Gość anka1989r
olivia thanks wielkie ale ja mu wtedy odpisalam na zyczenia bo je esem wyslal..to mu odpisalam na tego sms-a

skoro tak, to nie dzwon! bedzie chcial to sam sie odezwie, ma telefon do Ciebie, lepiej na tym wyjdziesz.....

Gość anka1989r
dzieki WAm bardzo..tez mysle ze on z deczka to mnie wtedy wykorzystal..bo latalam jak glupia na kazde jego skinienie a on poprostu w tym czasie krecil tamta:( dzieki naprawde w takim razie bede milczec

Gość anka1989r
fistaszka no wlasnie nie mam pojecia...ale posluchaj on sie wogole do mnie nie odzywal przez cale dwa miesiace zadnego sms-a sygnala rozmowy na gg nawet nie wiedzialam ze ma moj numer a teraz nagla sygnaly dlatego sie tak pogubilam:(

najlepiej go olej... mi sie wydaje że on cie traktuje jak etatową dziewczyne, która zawsze będzie na niego czekać...

Gość anka1989r
fistaszka a wiesz ze chyba masz racje..to smutne chore ale masz racje:( niestety i wiesz moje przyjaciolki zawsze mi powtarzaly zebym go olala ale ja jak glupia latalam a teraz kiedy udalo mi sie zapomniec to on z tymi zyceniami no i wiesz zdezorientowal mnie

i tak to jest z takimi dupkami... ty już prawie zapomnisz a on znowu daje o sobie znać... dlatego naprawde olej go... ktoś powinien go ustawić w szeregu :P

Gość anka1989r
fistaszka wielki dzieki ze i ty tak powiedzialas jak widac ptrzebowalam kopa..i jeszcze opinii od kogos nieznajomego kto spojrzal na ta sprawe obiektywnie:) dzieki jeszce raz juz ja go oleje..jednym slowem niech zapomni prawda??