Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość student 23____

jak nie ulec nastolatce

Polecane posty

Gość student 23____

Jestem studentem matematyki. Mam 23 lata. od kliku miesięcy przygotowuję do matury bardzo atrakcyjną 19-latkę. Mojej dziewczynie się to nie podoba. Jesteśmy razem od trzech lat i wiele nas łączy. Patrycja ostatnio nieustannie jest w złym humorze, ma do mnie o wszystko pretensje, a nieraz wprost mówi, że chodzi jej o korepetycje z Klaudią. Na początku śmiałem się z tego, a nawet cieszyła mnie jej zazdrość. Teraz zaczynam się coraz gorzej czuć z tym wszystkim, bo wiem, że podobam się Klaudii. Ona też nie jest mi obojętna, jest bardzo atrakcyjna. Jednak kocham moją dziewczynę i boję się, że Klaudia mnie uwiedzie. Na naszych lekcjach zachowuje się coraz swobodniej. Może powinienem się wycofać, zanim nie będzie za późno?

Gość wycofaj się
jak już będzie po wszystkim :)

Gość jak mam nie patrzeć
taaa korepetycje w wakacje 💤 PROWOKACJA

Gość hehe ... a gdzie nazwiska ...
:D

Gość a Ty jak masz na imie
? i powiedz jeszcze na chuj dajesz komuś korki na początku sierpnia?

\"Może powinienem się wycofać, zanim nie będzie za późno?\" chyba to byloby najlepsze, bo predzej czy pozniej i tak jej ulegniesz :o

du*a a nie facet :-o nie zasługujesz na taką dziewczynę, skoro ulegasz jakiejś małolacie.

Gość przecież on już nie ma
najpierw się spuść a potem wycofaj 🖐️

Gość przecież on już nie ma
poza tym 19 to już stara dupa. Jak twoja lalka ma 23 to bez przesady...tez mi różnica. Wpadniesz z deszczu pod rynnę 🖐️

no ale sam przyznajesz, że ona Ci się podoba, więc jak widać Twoja dziewczyna ma o kogo być zazdrosna. Może zrezygnuj z tych lekcji, chyba że nie umiesz się opanować :O jak tu ufać facetom :O

Gość no ciekawe
a niby czemu nie korepetycje w wakacje??? ja też udzielam teraz korepetycji :-)

to po co mowiles dziewczynie, ze tamta jest atrakcyjna? sam sobie zgotowales ten los... teraz - albo powiedz uczennicy zeby sie pohamowala, albo zrezygnuj z korepetycji, albo zrezygnuj z dotychczasowego zwiazku...

Gość gfhghg
jesteś żalosny.

Gość grzmotnik
posuń ja i tyle - kto jej uwierzy? :classic_cool:

już był taki topik.. poważnie masz dylemat? jako student matematyki chyba jesteś w stanie przewidzieć co się stanie gdy.. czysta logika zastanów sie na czym Ci bardziej zależy a swoja drogą, piszesz, że \"kochasz\" swoją dziewczynę? jak dla mnie to bardzo wątła ta Twoja miłość, skoro masz takie rozterki pomyśl jak Ty byś się czuł, w odwrotnej sytuacji, wiedząc, że to Twoja dziewczyna sie ślini na widok swojego przystojnego korepetytatna...

Gość gfhghg
ślinić każdy się może, ale są pewne granice, ktorych przekroczyc nie wolno. czlowiek nie jest zwierzeciem i umie panowac nad swoimi popędami.

rozterki to mozna miec - jak nie jest slepy, to dostrzega pewne rzeczy. wazne co sie z tym zrobi... :)

Gość Ona1111
Nie niszcz zwiazku, który już tak długo trwa i pewnie jest silny, zastanów się co jest dla Ciebie ważniejsze.... Moim zdaniem powinnieneś zrezygnować, gdy jeszcze jest wszystko okis, później możesz zrobic coś czego bedziesz żałował.....

Gość wrrrrrrr
qyrwa, ale gosciu skopiowal temat z interii sprzed kilku miesiecy :o