Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fisherka

BÓL PODBRZUSZA, SPÓŹNIAJACY SIE OKRES, ZMECZENIE - co mi jest?

Polecane posty

Gość fisherka

Prosze pomóżcie mi. Dziś wróciłam znad morza. Boli mnie podbrzusze po lewej stronie - tak jakby jajnik ( ale nie jestem pewwna wlasciwie co to jest) Od 10 dni spóźnia mi się okres- nad morzem myslalam, że to morze być zmiana klimatu. Dziś jestem w domu, jetsem zmeczona - wlasciwie niczym....może podróżą..ale nie sądze... Czy któraś z Was miała podobne objawy..i ten silny ból? Ciążę raczej wykluczam.

Gość 7890
prosze idz do lekarza.z naszymi kobiecymi sprawami nie ma zartow

Gość zimens
ja mam identyczne objawy okres mi sie spoznia 5 dni. nie byłam nad morzem mimo wszystko ale dodtaowo mam okropny ból sutków. podejrzewam ze jestem w ciązy. Jak zawsze wracalam z wakazji okres przesuwał mi się o góra jeden dzien, teraz nie wiem dlaczego nie mam. ponadto cały zeszły tydzien bolalo mnie podbrzusze jak na kres, silny promienujący bó.... ale okresu jak nie ma, tak nie ma...... dzisiaj test

Gość 7890
a chcesz dziecka?

Gość 7890
tak sie koncza spokojne wakacje

Gość fisherka
Nie planuje dziecka. Ale ide zaraz po test ( tak przy okazji, czy zawsze trzeba robic go rano?) A co do bolu sutkow, tez mam. Ogolnie czuje sie jak przed okresem a dzis ten bol. Wakacje byly spokojne.

Gość mamuskaaa
nie, test mozesz zrobic o kazdej porze, rano jestnajwiecej hormonu ciaży, wiec jesli to wczena ciąża pewniejszy bedzie test rano,ale ja zrobiłam test ok 16h, drugi o 20 - oba wyszlły ze jest ciąza, bo juz byłam dlugo w ciązy

Gość mamuskaaa
tez czułam sie jak przed okresem dlatego nie robiłam testu , byłam pewna ze przyjdzie miesiączak, a tu nie, szok