Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopczyk..

Czy uprawiacie seks oralny tak jak na filmach?

Polecane posty

Gość chłopczyk..

Mnie zawsze dziwi czemu jak dziewczyna robi na filmach chłopakowi ustami to wykonuje takie ruchy posuwiste, wklada i wyjmuje penisa, masuje go rąką zamiast: WLOZYC PENISA DO UST I TYLKO DRAZNIC GłóWKę PENISA JęZYKIEM AZ DO WYTRYSKU? ktos z was tak robił? w ogóle jak robicie ? tak jak na filmach czy tak jak ja to opisalem? Mi sie wydaje ze ta metoda, ktora ja proponuje bylaby fajniejsza. Nie wiem czemu na filmach nigdy jej nie pokazują. Czyzby miala jakies wady?

Gość chłopczyk..
tomaszku! no to jakie wady ma ta metoda przeze mnie proponowana?

bo mi naprzykład gdyby laska tak robiła loda to dochodziłbym z godzine :P najbardziej mi odpowiada dokładnie tak jak na filmach XXX. lubie tez jak robi ręka i jednoczesnie lize kulki.. mmm....

Gość oczywiście że
robimy to jak na filmach. Stękamy jak misie i mówimy "ja, ja gut"

Gość chłopczyk..
oj nie chodzi o to czy tak jak na filmach tylko dlaczego nie tą metoda którą ja wymyslilem. Czyli mowisz, ze w ten sposob by to dluzej trwalo. Aha.

Gość wiadomo że
robimy to jak na filmach czyli ladujemy w usta az kule odbijaja sie od tarczycy :classic_cool:

Gość oczywiście że
I zawsze, ale to zawsze wypinamy się tyłkiem do kamery. A kamerzysta zawsze, ale to zawsze daje mi siarczystego klapsa w pośladek albo trąca paluchem po cycku :classic_cool:

Gość forumka nie taka nowa
ja tam reką przewaznie a góre ostro pieszcze jezykiem.czasami posuwam tez ustami ale na dłuzsza mete to meczące. tak na zmiane najlepiej...

Gość beary miś
ja też jak na filmach, ale mnie ruchy głową nie męczą Wiem że jestem świetna w robieniu loda. Najpierw całuję pachwiny, liżę jaja, potem kutasa, dokładnie go osliniam, facet jest już mega podniecony a wtedy ja, zaciskając usta przeciskam przez nie główkę, jednym ruchem, głęboko, że moje wargi dotykają włosów łonowych. Ten moment - to pierwsze wepchnięcie - każdy facet lubi najbardziej. Aż nim wstrząśnie i podniecający jęk wyda.... A potem różnie. Najczęściej po prostu ruchy głową. Chyba że woli bym lizała jaja, jedną ręką posuwałą kutasa, a nawilżonym paluszkiem drugiej grzebała w jego dziurce.

ja robiilam swoim chłopakom na rózne sposoby, kązdy lubiał cos innego, najlepiej po prostu powiedziec od razu jak sie lubi i po sprawie