Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rysiek_bieszczady

Czy jest możliwość zajścia w ciąże gdy...

Polecane posty

moja parnerka robiła mi loda do wytrysku i połkneła.. póżniej się całowaliśmy i ja jej zrobiłem minetkę... czy przez śline ( w której mogły znajdować się plemniki) mogłem zapłodnić swoją dziewczyne?

Gość hjgr
raczej nie .Jakbys wlozyl jej palec z nasieniem do srodka ,to bylaby szansa.

Gość dziś nie pytaj
powiedzą ci, że to zależy od tego, czy masz napletek :O

Gość a jesteś
obrzezany?

Gość paweł_ciech
1 zbłąkany i jesteś tatą :)

Gość masz rację
zarejestruj się na forum "jestem młodym ojcem"

rysiu nie wnerwiaj się. Popiła wodą i wszystkie plemniczki wpłynęły jej do żołądka. Nie ma możliwości zapłodnienia.

Gość rysiulu
jesteś tatusiem. Gratuluję :)

\"Długość życia plemnika zależy od odczynu środowiska i temperatury otoczenia. W środowisku zasadowym żyje dłużej niż w kwaśnym. W pochwie jest środowisko kwaśne i plemnik żyje tu do 2 godzin. W szyjce macicy jest środowisko zasadowe i tu życie plemnika wynosi 48 godzin, w jamie macicy do 25 godzin, a w jajowodzie do 48 godzin. Poza organizmem plemnik żyje do 18 godzin w temperaturze 37 stopni Celsjusza, a w temperaturze 20 stopni jego żywotność wzrasta do 70 godzin. Jeżeli plemniki dostaną się w okolice wejścia do pochwy, to w sprzyjających okolicznościach, np. kobieta jest w fazie owulacji, istnieje możliwość zapłodnienia.\"

rysiek to taki miałeś orgazm że nie widziałeś??? Jak laska połknie to zawsze popija mineralną i zaczyna cie całować. Robi to po to byś własnej spermy nie brał do ust. Bo tak to jakbyś się z nią całował to byś zlizywał własną sperme. A tak to zlizujesz wode i jej ślinę.

Widzisz Tomaszku ;) co moje to moje :) Mi smak tego nie przeszkadza! Martwi mnie jedynie czy po wprowadzeniu ejzyczka w jej brzoskwinke mogłem wprowadzić jakiegoś plemniczka :/ Polak mądry po szkodzie :/

rysiek obrzydlistwo. Moja panienka by na takie paskudztwo nie pozwoliła. A w ciąży nie jest bo bierze pigółki lub nosi plastry. Fuuujjj lizać własną sperme, weź chłopie kupuj jej zawsze mineralną niegazowaną półlitrową ARCTIC.